Pel·lícules a tv avui divendres 16 de juny del 2017

'Mad Max. Fúria a la carretera', a TV-3; 'La pasión turca', a La 2; 'Larry Crowne. Nunca es tarde', a TVE-1, i 'Guerra Mundial Z', a Tele 5, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'Mad Max. Fúria a la carretera', a TV-3; 'La pasión turca', a La 2; 'Larry Crowne. Nunca es tarde', a TVE-1, i 'Guerra Mundial Z', a Tele 5..

MAD MAX. FÚRIA A LA CARRETERA 

21.55 / TV-3 / Acció ★★★★

Director: George Miller

Actors: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Angus Sampson,Zoë Kravitz.

País: Austràlia (2015) 120 minuts

Pel·lícula que, per la seva força i frescor, podria haver sigut dirigida per un cineasta adolescent en lloc de per un senyor de 70 anys: l’australià George Miller, director entre altres de 'Les bruixes d’Eastwick' i 'Babe, el porquet valent', i creador de la trilogia de Mad Max amb Mel Gibson. Pura acció física i adrenalínica, aquesta entrega té personatges amb matisos i està protagonitzada per una heroïna manca (Charlize Theron) que resulta molt més dura i violenta que qualsevol home. Rodada 30 anys després de la tercera entrega, la pel·lícula no dona treva a l’espectador i des del punt de vista tècnic és infal·lible. Un dels millors films d’acció apocalíptica rodats fins al moment.


LA PASIÓN TURCA

22.00 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Vicente Aranda

Actors: Ana Belén, Georges Corraface, Silvia Munt, Laura Mañá, Ramón Madaula, Loles León

País: Espanya (1994) 117 minuts 

Correcta adaptació de la novel·la homònima de l’escriptor Antonio Gala portada per Aranda al seu terreny, en altres temps més fèrtil, sobre les passions i dependències humanes. La protagonista descobreix els plaers eròtics de la mà d’un guia turístic, durant una visita a Turquia. El realitzador espanyol segueix indagant en els misteris del sexe.


LARRY CROWNE. nunca eS TARDe

22.10 / TVE-1 / Comèdia romàntica ★

Director: Tom Hanks

Actors: Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston, Nia Vardalos, Pam Grier, Jon Seda,Cedric the Entertainer, Tom Budge, Holmes Osborne

País: EUA (2011) 98 minuts

Preston Sturgess hauria fet una estupenda comèdia sobre l’impacte de la crisi econòmica en la classe mitjana, però Tom Hanks no és Sturgess, així que Larry Crowne... és una pel·lícula vergonyosament naïf, que propaga una visió falsíssima de la societat nord-americana com un lloc on qualsevol cosa és possible..


GUERRA MUNDIAL Z 

22.30 / TELE 5 / Ciència-ficció ★★★

Director: Marc Forster

Actors: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, David Morse, Matthew Fox, Eric West,James Badge Dale, David Andrews, Peter Capaldi

País: EUA (2013) 116 minuts

Si en les primeres pel·lícules sobre morts vivents els zombis són altament perillosos però caminen amb parsimònia digna de millor causa, les criatures de Guerra mundial Z corren més ràpid que el vent. Poc més aporta el film, més enllà d’imatges tan dantesques com la presa de la muralla que envolta Jerusalem per part dels zombis.


LA TRAMA

22.00  / NEOX /  Intriga ★★★

Director: Allen Hughes

Actors: Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones, Jeffrey Wright,Barry Pepper, Kyle Chandler.

Notícies relacionades

País: EUA  (2013) 109 minuts

Encertat film de corrupció política amb un gran repartiment encapçalat per Mark Wahlberg. L’actor és un expolicia reconvertit en detectiu, a qui van expulsar del cos després d’haver matat un violador. Russell Crowe encarna un ambiciós alcalde que es troba a les portes d’uns comicis en què espera ser reelegit.


zentauroepp32235556 foto de mad max  furia en la carretera para el icult170614103150

zentauroepp32235556 foto de mad max furia en la carretera para el icult170614103150