Esports i programes a tv avui divendres 16 de juny del 2017

'La Sexta columna' , 'Hermano mayor' i 'Ninja warrior' són els programes destacats de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'Zona zàping' (TV-3), 'La Sexta noche' (La Sexta), ''Hermano mayor' (Cuatro) i 'Ninja warrior' (A-3).

ESPORTS


BARÇA - VALÈNCIA

Futbol femení

17.00 GOL

Primera semifinal de la Copa de la Reina entre catalanes i valencianes. I a les 19.30 hores, segona semifinal entre l’Atlètic i el Tenerife.


HONGRIA - ESPANYA

Bàsquet femení

20.30 TELEDEPORTE

L’Arena Královka de Praga acull el primer partit de la selecció espanyola femenina en l’Europeu que se celebra a la República Txeca.  


VALÈNCIA - REIAL MADRID

Bàsquet

20.30 CANAL #0

Després de posar el 2-1 en l’eliminatòria, el conjunt valencianista busca el primer títol de Lliga ACB.   


PROGRAMES


LA SEXTA COLUMNA

‘Juny del 77: franquista el que no voti’

21.30 LA SEXTA

L’espai informatiu que presenta Antonio García Ferreras recorda les primeres eleccions democràtiques que hi va haver a Espanya després de la mort de Franco: el 15 de juny de 1977.


HERMANO MAYOR

Un nou repte per a Jero

22.15 CUATRO

La resistència al canvi, el seu comportament agressiu i el seu rebuig a qualsevol mediació converteixen el cas d’Alejandro en un dels més durs del programa. Tot un repte per a Jero.


NINJA WARRIOR

Exhibició d'un monjo shaolin

22.10 ANTENA 3 TV

Guerrers jedis amb espases làser, aguerrits motards i patinadors artístics acompanyaran els participants, en la segona entrega del concurs que presenten Pilar Rubio, Arturto Valls i Manolo Lama. A més a més, dos campions de ciclisme, un monjo shaolin i una ballarina de pole dance faran una demostració de les seves sorprenents habilitats.


EQUIPo De INVESTIGACIÓn

L'origen de l'arsenal d'armes

Notícies relacionades

22.30 LA SEXTA

El mes de gener passat, la Policia Nacional va descobrir a Biscaia, Girona i Cantàbria un impressionant arsenal bèl·lic il·legal amb més de 10.000 armes de guerra. El programa informatiu que dirigeix i presenta Glòria Serra intenta descobrir l'origen de tot aquest armament.


johnjaimehurtadorograma2

johnjaimehurtadorograma2 / elena gonzalez torres