Pel·lícules a tv avui dijous 15 de juny del 2017

'Un golpe de altura' i 'El corruptor', a Antena 3; 'V3nganza', a FDF, 'La casa al final de la calle' i 'Separados', a La Sexta, i 'Airbag', a Paramount, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'Un golpe de altura' i 'El corruptor', a Antena 3; 'V3nganza', a FDF, 'La casa al final de la calle' i 'Separados', a La Sexta, i 'Airbag', a Paramount.

Un GoLpE dE altura

22.40 / ANTENA 3 / Comèdia ★★

Director: Brett Ratner

 Actors: Ben Stiller, Téa Leoni, Eddie Murphy, Matthew Broderick, Casey Affleck, Michael Peña, Alan Alda, Gabourey Sidibe.

 País: EUA (2011) 104 minuts

Tràiler d’’Un golpe de altura’. / periodico

Brett Ratner, el responsable de l’últim Hércules, va dirigir aquesta comèdia que va reunir per primera vegada Eddie Murphy i Ben Stiller. En aquesta atípica col·laboració entre dos còmics estrella, que no havien compartit mai protagonisme al cine, el primer és l’administrador d’un gratacel de la ciutat de Nova York, al luxós àtic del qual viu un magnat de Wall Street, que ha plomat els seus empleats i ha estafat els seus inversors. Per intentar recuperar el que els ha robat, Stiller i els seus amics van a visitar Murphy, que encarna un expert lladre i a qui demanen que els  ajudi a plomar el dolent, ja que creuen que amaga els diners en un pis. Però el paio no és tonto i manté casa seva ben custodiada.


El divorcio que viene

21.55 / LA 2 / Comèdia ★★

Director: Pedro Masó

Actors: José Luis López Vázquez,  José Sacristán,  Amparo Soler Leal,  Mónica Randall, Amparo Baró,  María Kosty

País: Espanya (1980) 110 minuts

Pedro Masó va aprofitar l’anunci de la tramitació de la llei del divorci, que seria aprovada el 22 de juny de 1981, per orquestrar aquesta fluixeta comèdia d’embolics amb bons actors en papers infumables. La trama comença amb una situació tòpica: Sacristán, que està casat amb Soler Leal, s’enamora de Randall, que és la dona del seu millor amic: López Vázquez.


V3nganza

22.15 / FDF / Acció ★★

Director: Olivier Megaton

Actors: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Jonny Weston, Forest Whitaker, Dougray Scott, Jon Gries

País: França (2015) 109 minuts

La tercera i més fluixa de les aventures de Bryan Mills, l’agent secret jubilat creat pel productor Luc Besson i el seu coguionista, Robert Mark Kamen, i interpretat pel sempre sòlid Liam Neeson. En aquesta ocasió, el personatge és acusat de la mort de la seva exdona i es veu obligat a fugir per intentar esbrinar qui són els assassins i protegir de passada la seva filla.


La casa al final de la calle

22.30 / LA SEXTA / Terror  ★★

Director: Mark Tonderai

Actors: Jennifer Lawrence, Elisabeth Shue, Max Thieriot, Nolan Gerard Funk, Gil Bellows, Krista Bridges.

País: Regne Unit (2012) 101 minuts

Jennifer Lawrence va protagonitzar aquesta tòpica història de terror, el mateix any que rodava la primera entrega d’'Els jocs de la fam'. A la trama, firmada per Mark Tonderai ('Pànic'), ella és una joveneta que es muda amb la mare a un poblet i descobreix que la seva llar està davant d’una altra casa en què va tenir lloc un doble assassinat.


Airbag

23.55 / PARAMOUNT C. / Comèdia ★★★

Director: Juanma Bajo Ulloa

Actors: Karra Elejalde, Fernando Guillén Cuervo, Alberto San Juan, Maria de Medeiros,Manuel Manquiña, Francisco Rabal, Rosa María Sardá, Luis Cuenca, Pilar Bardem

País: Espanya (1997) 125 minuts

Divertida i més aviat esbojarrada comèdia, coescrita pel director, Juanma Bajo Ulloa, i els seus dos protagonistes, Karra Elejalde i Fernando Guillén Cuervo. Un advocat a punt de casar-se perd l’anell de casament en un prostíbul, on celebra el comiat de solter. Viurà tota una odissea per intentar recuperar-lo sigui com sigui.


El corruptor

0.15 / ANTENA 3 / Comèdia ★★

Director: James Foley

Actors: Chow Yun-Fat, Mark Wahlberg, Ric Young, Paul Ben-Victor, Byron Mann, Brian Cox, Kim Chan

Notícies relacionades

País: EUA (1999) 99 minuts

Nick Chen ('Yun-Fat') és un inspector d'origen xinès que dirigeix una unitat de la policia de Nova York contra les bandes asiàtiques que dominen la delinqüència oriental de Chinatown. L'agent i un principiant reben l'encàrrec d'investigar uns duríssims enfrontaments entre dos grups.

golpe altura

golpe altura