Esports i programes a tv avui dijous 15 de juny del 2017

'El hormiguero', 'Polònia' i 'Joc de cartes' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'Polònia', 'El hormiguero' i 'Joc de cartes'.

PROGRAMES


dÍAs de cine

Homenatge a Spencer Tracy

20.55 LA 2

El programa presentat per Elena S. Sánchez recorda l’actor Spencer Tracy, en el 50è aniversari de la seva mort. A més, repassa les estrenes més destacades de la cartellera.


EL HORMIGUERO

Els 'warriors', amb les formigues

21.45 ANTENA 3

Pablo Motos rep aquesta nit en el seu programa Pilar Rubio i Manolo Lama, dos dels presentadors –amb Arturo Valls- de 'Ninja Warrior', el nou programa del 'prime time' dels divendres d'Antena 3, un concurs familiar en què es combina l'entreteniment i l'humor mentre els participants s'enfronten a dures proves de superació física i mental.


POLÒNIA

Experiment contra el referèndum català 

21.55 TV-3

Al programa d’avui, Mariano Rajoy (Queco Novell) i els seus ministres presenten un nou experiment per aturar el referèndum a Catalunya. Mentrestant, el president Puigdemont demanarà ajuda a Europa per poder votar l’1 d’octubre, amb una versió del Help dels Beatles. 


SUPERVIVIENTES

Visita sorpresa

22.00 TELE 5

A la gala d’aquesta nit, a més a més de les habituals nominacions i expulsió, destaca la visita que Silvia Tortosa fa a un depauperat Edmundo Bigote Arrocet.


JOC DE CARTES

La cuina del Garraf

22.35 TV-3

En aquesta ocasió, Marc Ribas busca el millor restaurant de cuina marinera del Garraf. Per fer-ho comparteix àpats amb els xefs de La Zorra de Sitges, La Cúpula, El Groc i Ceferino.


ESPORTS


BARÇA-MOVISTAR INTER

Futbol sala

Notícies relacionades

21.30 TDP / ESPORT3

Des del Palau Blaugrana, retransmissió del tercer partit del play-off final pel títol de Lliga, en el qual s’enfronten el FC Barcelona i el Movistar Inter, vigent campió de la competició. L’eliminatòria està actualment empatada a una victòria.  


polonia

polonia