Esports i programes a la tele avui dimecres 14 de juny del 2017

'El foraster', 'El hormiguero' i 'La isla' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats 'El foraster', 'El hormiguero' i '60 minuts'.

ESPORTS


VALÈNCIA-REIAL MADRID

Bàsquet

20.30 CANAL #

Des del pavelló de la Fonteta, retransmissió del tercer partit dels 'play offs' pel títol de la Lliga entre el quadro valencià i el club madrileny. Amb la victòria del València de diumenge (79-86), la sèrie està empatada a un.


PROGRAMES


EL HORMIGUERO

Tyrion, amb les formigues

 21.45 ANTENA 3

Una nova estrella internacional passa pel xou. En aquesta ocasió és l’actor Peter Dinklage, molt popular a tot el món pel seu paper com a Tyrion Lannister a la sèrie 'Joc de trons'.


La isLA

Un caiman a la vora del campament 

22.30 LA SEXTA

Un perillós caiman amenaça el campament dels aventurers enmig de la selva. Els concursants del 'reality show' hauran d’aguditzar el seu enginy per enfrontar-se al perillós rèptil.


EL FORASTER

Quim Masferrer visita Penelles

22.35 TV-3

El foraster Quim Masferrer es desplaça en aquesta ocasió fins a Penelles, una petita població de la Noguera de 474 habitants que ha decidit omplir els carrers de grafitis, murals i pintures. També coneixerà el Tato, un dels habitants més carismàtics, i serà testimoni del referèndum que ha organitzat el municipi per elegir el nom dels nous gegants. 


60 MINUTS

'L'espectacle de la guerra'

22.47 EL 33

El reportatge d'aquesta nit se centra en la història d'una radiofonista que viu el tràgic salt de l'eufòria a la guerra. El 2001, la locutora de ràdio Obaidah Zytoon celebra amb els seus amics als carrers de Síria la Primavera Àrab. Amb el temps, els seus somnis d'esperança i llibertat donaran pas a la repressió, la guerra, l'emigració forçada i l'extremisme.


FANTASTIC DUO

Els millors moments

22.40 TVE-1

Notícies relacionades

 Fantastic Duo - Tamara i Flavia 'La Canària' conquisten el públic amb 'Abrázame'

Després de la victòria de Tamara i Flavia, 'la Canaria', el concurs musical ofereix avui una selecció amb els millors moments i actuacions que s’han pogut veure al programa.    


58

58