Pel·lícules a tv avui dimarts 13 de juny del 2017

'Noche en el museo 2', a Cuatro; 'Ojo asesino', a La Sexta; 'Superman returns', a Neox, i 'Un mundo perfecto', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'Noche en el museo 2', a Cuatro; 'Ojo asesino', a La Sexta; 'Superman returns', a Neox, i 'Un mundo perfecto', a Antena 3.

NOCHE en el museO 2

22.45 / CUATRO / Comèdia ★★★

Director: Shawn Levy

Actors: Ben Stiller, Amy Adams, Hank Azaria, Owen Wilson, Ricky Gervais, Robin Williams, Bill Hader, Steve Coogan, Christopher Guest, Jonah Hill, Jon Bernthal, Alain Chabat.

País: EUA (2009) 105 minuts

Segona entrega de la trilogia de comèdies protagonitzades per Ben Stiller en el paper de Larry Daley, vigilant de seguretat del peculiar Museu de Ciències Naturals novaiorquès, les figures històriques del qual cobren vida a les nits de forma màgica. En aquesta ocasió, quan la direcció decideix modernitzar el centre amb una sèrie d’hologrames en lloc d’aquests personatges, tots són traslladats al museu Smithsonian de Washington, un dels més grans del món. Però poques hores després, Larry rep una trucada de Jedediah, un cowboy en miniatura, que li anuncia que la famosa taula màgica que animava a la nit totes les figures s’ha extraviat i que al nou centre s’ha desencadenat el caos.


Amor y balas

20.06 / PARAMOUNT / Acció ★★

Director: Stuart Rosenberg

Actors: Charles Bronson, Jill Ireland, Rod Steiger, Henry Silva, Strother Martin

País: Estats Units (1978) 103 minuts

Film menor de Stuart Rosenberg, director de capçalera de Paul Newman, aquí al servei de Bronson. Aquest és un experimentat agent de l’FBI a qui li encarreguen una complicada missió. Ha de desarticular una important organització il·legal que opera a tot el món i en la qual estan implicats importants empresaris.


Clara Es el preCIO

21.50 / LA 2 / Drama ★★

Director: Vicente Aranda

Actors: Juan Luis Galiardo,  Máximo Valverde, Amparo Muñoz, Alejandro Ulloa,  Víctor Petit, Mario Pardo

País: Espanya (1975) 101 minuts

Pel·lícula menor de Vicente Aranda, amb la desapareguda miss Univers Amparo Muñoz en el repartiment. Es tracta d’una història d’autodestrucció centrada en les relacions cada vegada més distants entre un arquitecte que passa per dificultats econòmiques a causa de l’aturada del seu últim projecte, i la seva dona, que manté una doble vida treballant com a actriu porno.


ojo asesino

22.30 / LA SEXTA / Acció ★★

Director: Jim Gillespie

Actors: Sylvester Stallone, Tom Berenger, Charles Dutton, Kris Kristofferson, Sean Patrick Flanery, Dina Meyer

País: EUA (2002) 96 minuts

Un dels fracassos més grans de Stallone a inicis dels anys 2000, després de 'Carter i Driver'. El seu rutinari argument tampoc ajuda: un exagent de l’FBI, alcohòlic després de perdre la seva dona i diversos  companys a mans d’un psicòpata assassí, ingressa en un centre de rehabilitació, que aviat es converteix en un malson quan comencen a aparèixer pacients morts.


Superman returns

22.30 / NEOX / Ciència-ficció ★★

Director: Bryan Singer

Actors: Brandon Routh, Kevin Spacey, Kate Bosworth, Eva Marie Saint, Frank Langella, Sam Huntington, Noel Niell.

País: EUA (2006) 153 minuts

Dues dècades després del 'Superman' de Christopher Reeve, Bryan Singer va intentar ressuscitar les aventures del superheroi més famós del món del còmic. Brandon Routh interpreta el personatge, que torna a la Terra per fer front a Lex Luthor (el gran Kevin Spacey) i també per veure que Lois Lane s’ha casat i ja és mare.


Un mUnDO perfectO

0.50 / ANTENA 3 / Drama ★★★★

Director: Clint Eastwood

Actors: Kevin Costner, Clint Eastwood, Laura Dern, T.J. Lowther, Keith Szarabajka, Leo Burmester, Paul Hewitt

Notícies relacionades

País: EUA (1993) 138 minuts

Clint Eastwood va rodar aquest esplèndid drama amb elements d'intriga en què es va reservar, a més, un paper secundari. La trama és un minuciós estudi de la relació que s'estableix entre un criminal evadit (Kevin Costner, en un dels seus millors treballs) i un nen d'una estricta família religiosa a qui agafa com a ostatge quan s'escapa de la presó amb un altre pres.

night-at-the-museum-2

night-at-the-museum-2