Esports i programes a TV avui dimarts 13 de juny del 2017

'El hormiguero', 'Sense ficció' i 'Comando actualidad' són els programes destacats de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'El hormiguero', (A-3), 'Sense ficció' (TV-3), 'Comando actualidad' (El 33) i 'La gent normal' (El 33). 

PROGRAMES


EL HORMIGUERO

Bosé, amb les formigues

21.45 TV-3

El cantant Miguel Bosé arriba al programa de Pablo Motos per presentar la seva gira Estaré, una sèrie de concerts que ja ha tingut una primera fase per Llatinoamèrica.


SENSE FICCIÓ

'En lluita' 

21.55 TV-3

'En lluita' repassa les lluites socials a Catalunya des del final del franquisme fins avui. Ho fa a través de les històries de cinc protagonistes que han viscut les lluites veïnals, la lluita per la identitat catalana, la lluita per la pau i l’esclat social dels últims anys. El reportatge compta també amb les reflexions d’una quinzena més d’activistes de diferents àmbits.


COMANDO ACTUALIDAD

Atrapats a l'embús

23.00 TVE-1

Els desplaçaments per carretera han tornat a nivells de fa anys. Augmenta el trànsit i els embussos creixen. L’equip del programa recorre diverses carreteres per comprovar-ho.


GENT NORMAL

Abusos en la infància

23.05 TV-3

Un grup de persones que van patir abusos sexuals en la seva infància per part de persones que els eren pròximes comparteixen la seva experiència per trencar el silenci que protegeix els agressors.


INFO K

La menstruació

19.30 SUPER3 / EL 33

L'espai informatiu dirigit al públic juvenil dedica una edició especial a la menstruació, ja que s'ha demostrat que la regla s'ha avançat i que ara és cada vegada més habitual que les nenes de 10 anys ja la tinguin. El programa està editat i presentat per Laia Servera.


ESPORTS


CAMERUN-COLÒMBIA

Futbol

Notícies relacionades

20.30 GOL

Des de l'estadi Alfonso Pérez (camp del Getafe), emissió del partit amistós entre les seleccions de Colòmbia (que la setmana passada va empatar amb 'la Roja') i la de Camerun. Aquesta és la quarta ocasió en què el combinat colombià s'enfrontarà als ‘lleons indomables’, que són vigents campions de la Copa Africana de Nacions.


58

58