Pel·lícules a TV avui divendres 9 de juny del 2017

'Truman', a TV-3; 'El tiempo de la felicidad', a La 2; 'Un sueño para ella', a TVE-1; 'V3nganza', a Tele 5, i 'Wild Wild West', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Truman', a TV-3; 'El tiempo de la felicidad', a La 2; 'Un sueño para ella', a TVE-1; 'V3nganza', a Tele 5, i 'Wild Wild West', a Antena 3.

Truman

22.30 / TV-3 / Drama ★★★★

Director: Cesc Gay

Actors: Ricardo Darín, Javier Cámara, Dolores Fonzi, Àlex Brendemühl, Javier Gutiérrez, Eduard Fernández, Elvira Mínguez, Silvia Abascal

País: Espanya (2015) 108 minuts

Tràiler de ’Truman’. / periodico

Magnífic drama que no renuncia al somriure, interpretat per dos actors en estat de gràcia i dirigit amb precisió i elegància per Cesc Gay ('Una pistola a cada mà', 'Ficció' i 'A la ciutat') i amb guió de Tomás Aragay. La pel·lícula segueix els passos d’un home que, afectat per una malaltia terminal, vol posar en ordre la seva vida i acomiadar-se d’una sèrie de persones, i molt especialment d’un amic de la infància. La pel·lícula va triomfar en nombrosos certàmens cinematogràfics i es va emportar un munt de guardons: sis premis Gaudícinc Goya (entre ells, els de millor pel·lícula, director i actor, per a Ricardo Darín), a més d’un 'ex aequo' als millors actors del Festival de Sant Sebastià, compartit per Darín i Javier Cámara.


El tIempO de la feliciDaD

21.55 / LA 2 / Comèdia ★★★

Director: Manuel Iborra

Actors: Verónica Forqué, Antonio Resines, Pepón Nieto, Carlos Fuentes, María Adánez

País: Espanya (1997) 106 minuts

Comèdia coral basada en els records del mateix director i ambientada el 1970, l’any en què va morir Janis Joplin, a qui el director rendeix homenatge. Segueix els passos d’una família formada per un actor seductor i una antiga actriu que va deixar la professió pels fills, ja crescudets, que se’n van de vacances a aquella Eivissa plena dels 'hippies' primigenis.


Un sueño pAra ella

22.10 / TVE-1 / Comèdia ★★

Director: Dennie Gordon

Actors: Amanda Bynes, Colin Firth, Kelly Preston, Anna Chancellor, Tom Harper, Jonathan Pryce, Eileen Atkins

País: EUA (2003) 100 minuts

Comèdia romàntica al servei del primer gran paper d’Amanda Bynes, una jove actriu que va anunciar la seva retirada del cine després d’una carrera curta. Al film és la filla d’una dona que la va criar en solitari i que viatja a Anglaterra per conèixer el seu pare, un aristòcrata i polític a qui no van deixar casar-se amb la seva mare. I aquest és Colin Firth, el millor de la funció.


V3nganza

22.30 / TELE 5 / Acció ★★

Director: Olivier Megaton

Actors: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Jonny Weston, Forest Whitaker, Dougray Scott, Jon Gries

País: França (2015) 109 minuts

Tercera i la més fluixa de les aventures de Bryan Mills, l’agent secret jubilat creat pel productor Luc Besson i el seu coguionista, Robert Mark Kamen, i interpretat pel sempre sòlid Liam Neeson. En aquesta ocasió, el personatge és acusat de la mort de la seva exdona i es veu obligat a fugir per intentar esbrinar qui són els assassins i, de passada, protegir la seva filla.


Wild Wild West

0.15  / ANTENA 3 /  Western ★★

Director: Barry Sonnenfeld

Actors: Will Smith, Kevin Kline, Kenneth Branagh, Salma Hayek, Ted Levine, M. Emmet Walsh, Bai Ling

Notícies relacionades

País: EUA  (1999)  98 minuts

Barry Sonnenfeld, el director de 'La familia Addams' i dels 'Homes de negre', va rodar aquest entretingut 'western' amb tocs futuristes que adaptava lliurement la popular sèrie de televisió dels anys 60 'Jim West'. Aquí, el capità West ha de trobar, amb l’ajuda d’Artemius Gordon, diversos científics segrestats per un maligne militar confederat.

zentauroepp31476587 tv3     truman  als festivals de vars via i londres camara y170607182343

zentauroepp31476587 tv3 truman als festivals de vars via i londres camara y170607182343