Esports i programes a TV avui divendres 9 de juny del 2017

'La Sexta noche' , 'Hermano mayor' i 'Ninja warrior' són els programes destacats de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'Zona zàping' (TV-3), 'La Sexta noche' (La Sexta), 'Hermano mayor' (Cuatro) i 'Ninja warrior' (A-3).


ESPORTS


Roland Garros

Nadal-Thiem

15.30 CUATRO

Emissió de la semifinal de Roland Garros, que enfronta l’espanyol Rafael Nadal (foto) amb l’austríac Dominic Thiem, un dels tennistes més prometedors. El mallorquí, que aspira a aconseguir la seva desena victòria en aquest torneig, ha guanyat aquesta temporada el seu contrincant dos cops. 


PROGRAMES


LA SEXTA COLUMNA

De les sueques al ‘balconing’

21.30 LA SEXTA

El programa analitza per què, per primera vegada, es vol posar límits al model turístic actual espanyol. La indústria de sol i platja és un pilar de l’economia des dels anys 60 fins avui, amb 75 milions de turistes a l’any. Però alguna cosa està canviant i hi comença a haver dubtes al voltant del model. Hi ha veïns que clamen contra la massificació i polítics que hi volen posar límits.


TRIA 33

El concert d'homenatge a Pere Tàpias

22.05 EL 33

El programa recomana el concert que rendeix homenatge a Pere Tàpias, en el marc del Festival de Vilanova i la Geltrú. Hi actuen Marina Rossell, Joan Isaac i Francesc Burrull, entre d’altres.


HERMANO MAYOR

Un passat de rancor

22.15 CUATRO

Andrés, un noi atrapat per un passat ple de rancor, té atemorits els seus progenitors, en especial el seu pare, a qui ha arribat a fer fora de casa seva en diverses ocasions.


NINJA WARRIOR

Nou concurs

22.10 ANTENA 3 TV

Arturo Valls presenta el nou concurs de la cadena privada que buscarà al primer guerrer d'Espanya a través d'una exigent competició esportiva en què intervindran 200 participants. El periodista Manolo Lama és l'encarregat de fer els comentaris tècnics, mentre que Pilar Rubio recollirà les impressions dels concursants i els seus acompanyants a peu de pista.


equipO dE investigacióN

Els títols falsos

Notícies relacionades

22.30 LA SEXTA

El programa presentat per Gloria Serra aborda el negoci de la compravenda de titulacions falses. El reportatge mostra un mercat negre que creix en paral·lel a la necessitat d’acumular títols per trobar feina.

mdedios37885415 television esta ma ana ha tenido lugar en el festval de burg170608125344

mdedios37885415 television esta ma ana ha tenido lugar en el festval de burg170608125344