Pel·lícules a tv avui dijous 8 de juny del 2017

'La momia', a Antena 3; 'El disputado voto del señor Cayo', a La 2; 'Asalto al furgón blindado', a Paramount; '16 calles', a FDF, i 'Amigos muy íntimos', a La Sexta, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'La momia', a Antena 3; 'El disputado voto del señor Cayo', a La 2; 'Asalto al furgón blindado', a Paramount; '16 calles', a FDF, i 'Amigos muy íntimos', a La Sexta.

La mOmia

22.40 / ANTENA 3 / Aventures ★★★

Director: Stephen Sommers

Actors: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo, Jonathan Hyde, Oded Fehr

País: EUA (1999) 124 minuts

Donat que divendres, dia 9, s’estrena 'La momia', amb Tom Cruise al capdavant, Antena 3 repesca aquesta entretinguda versió, amb divertits tocs a l’estil Indiana Jones i encertats efectes visuals. Brendan Fraser interpreta un legionari que en companyia d’un company descobreix durant una batalla a Egipte, l’any 1923, les ruïnes de Hamunaptra, la ciutat dels morts. Tres anys més tard, topa amb una bella egiptòloga i el seu ambiciós germà, amb els quals pacta buscar un tresor que sembla que està amagat en aquell lloc fa milers d’anys. Pel camí es troben amb un grup de turistes americans i la mòmia del títol que, per a la seva desgràcia, acaba desenterrada, ressuscitada i amb ganes de venjança.


El disputado voto del señor Cayo

21.55 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Antonio Giménez Rico

Actors: Francisco Rabal, Juan Luis Galiardo, Iñaki Miramón, Lydia Bosch, Eusebio Lázaro, Mari Paz Molinero, Pilar Coronado

País: Espanya (1986) 94 minuts

Correcta adaptació de la novel·la homònima de Miguel Delibes, ambientada en els dies previs a les primeres eleccions democràtiques, les de 1977, quan un candidat socialista recorre el nord de Burgos a la recerca de vots acompanyat de dos joves militants. En un minúscul poble es troben amb el solitari senyor Cayo.


AsaltO al furgóN blindaDO

22.05 / PARAMOUNT / Acció ★★

Director: Dito Montiel

Actors: Liam Hemsworth,  Emma Roberts,  Dwayne ‘The Rock’ Johnson,  Nikki Reed, Shenae Grimes

País: EUA (2013) 94 minuts

Després de participar en 'Els jocs de la fam', Liam Hemsworth va ascendir a protagonista en aquest film. Encarna un jove que, després de fracassar en el seu intent d’entrar a la policia, entra a treballar com a vigilant jurat en una empresa de transport de diners. Un dia, un col·lega el convenç per robar un furgó.


16 calles

22.30 / FDF / Acció ★★★

Director: Richard Donner

Actors: Bruce Willis, Mos Def, David Morse, Tig Fong, Cylk Cozart, Jenna Stern, David Zayas

País: EUA (2006) 105 minuts

Trepidant i entretingut film en què Bruce Willis és un policia perdedor, borratxo i mig coix. Un dia, a punt d’acabar el seu torn, rep un encàrrec enverinat: ha de traslladar un individu arrestat fins a un jutjat situat a tan sols 16 carrers de la seva comissaria en un autobús penitenciari. El que preveia com un fet rutinari es converteix en un calvari per a tots dos.


AmiGOs mUY íntimOs

0.10 / LA SEXTA / Comèdia ★★★

Director: Norman Jewison

Actors: Burt Reynolds, Goldie Hawn, Jessica Tandy, Barnard Hughes, Audra Lindley, Keenan Wynn, Ron Silver

Notícies relacionades

País: EUA (1982) 116 minuts

Comèdia romàntica al servei d’una parella d’actors de moda en els anys 70 i 80: l’atractiu i seductor caradura Reynolds i l’esbojarrada i simpatiquíssima Hawn. Interpreten una parella de guionistes d’èxit que viuen i treballen junts. No sense dubtes, decideixen fer el pas i casar-se, amb el trago de conèixer els respectius sogres.

lamomia

lamomia