Esports i programes a tv avui dijous 8 de juny del 2017

'El hormiguero', 'Polònia' i 'Joc de cartes' són els espais destacats

olerin38773693 actor tom cruise arrives for the premiere of the film  the m170607170831

olerin38773693 actor tom cruise arrives for the premiere of the film the m170607170831 / LUCAS JACKSON

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'Polònia', 'El hormiguero' i 'Joc de cartes'.


PROGRAMES


el hormiguero

Nova visita de Tom Cruise

21.45 ANTENA 3

Pablo Motos rep l’actor nord-americà, que en aquesta ocasió ve acompanyat per les actrius Sofia Boutella i Annabelle Wallis. Tots tres presenten el film 'La momia'. 


polònia

La crisi de Gordó 

21.55 TV-3

En el programa d’avui, Artur Mas (David Marcè) i Marta Pascal (Judit Díaz) intentaran convèncer Germà Gordó (Fermí Fernàndez) perquè abandoni el seu escó al Parlament. Mentrestant, Puigdemont (Queco Novell) prepararà  un simulacre d’aprovació de la llei de transitorietat. 


supervivIentEs

Nova ubicació

22.00 TELE 5

Una nova ubicació entra en joc al 'reality'. Es tracta d’una estructura situada en una platja allunyada de la que habiten els concursants i a la qual es traslladarà a viure en soledat el nominat.


tria 33

La primera pel·lícula dirigida per McGregor

22.05 EL 33

El programa ofereix una entrevista amb l'actor Ewan MacGregor, que acaba de dirigir la seva primera pel·lícula, 'American pastoral'. A més, l'espai cultural parla amb el cineasta català Albert Serra, guardonat recentment amb el Premi Nacional de Cultura.


joc de cartes

'Fast food' d'autor

22.35 TV-3

El concurs presentat per Marc Ribas busca en aquesta ocasió el millor 'fast food' d’autor a Barcelona. Els quatre participants són Els Pinxus, Comolocas, Taco Alto i Arepamundi..


ESPORTS


Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors

Final NBA

Notícies relacionades

3.00 #0 i MOVISTAR ESPORTS

Retransmissió del tercer partit (al millor de set) de la final de la NBA. Els Cleveland Cavaliers busquen una remuntada després de perdre els dos primers partits contra els Golden State Warriors. A la imatge, l’aler Kevin Durant.