HUMORISTA SENSE LÍMITS

Buenafuente entrevista 'Carrero Negro'

El còmic català ofereix al seu 'Late motiv' una surrealista entrevista amb el dirigent franquista assassinat amb contínues referències a acudits sobre l'atemptat

latemotiv

latemotiv

1
Es llegeix en minuts

Sempre atent a descobrir els límits de l'humor, Andreu Buenfuente va donar, dimarts, 4 d'abril, una nova lliçó pràctica de les seves reflexions sobre la seva professió en el programa 'Late motiv', 'Late motiv',amb una surrealista entrevista amb 'Carrero Negro'.

En una evident resposta a la no menys surrealista condemna a una tuitera per enviar acudits sobre l'atemptat surrealista condemna a una tuitera que va costar la vida al dirigent franquista Carrero Blanco, el còmic català va oferir en el seu xou a la plataforma Movistar+ un espectacular compendi d'acudits (de molt variada índole i qualitat) sobre l'assassinat.

L'actor català Miquel RipeuMiquel Ripeu ('Crackòvia', 'Polònia') va ser l'encarregat d'interpretar el paper de Carrero Blanco, en el seu cas Carrero Negro, perquè, segons va explicar, està molt "cremat" ja amb tot aquest espectacle que s'ha muntat a les xarxes socials amb els acudits sobre el seu atemptat.

Al llarg de l'entrevista, un desimbolt i molt eufòric Carrero Negro (que va arribar al xou' en un cotxe que va caure incendiat sobre el plató), va explicar que les seves pel·lícules favorites són 'A tres metros sobre el suelo' i 'Toy Story' (per allò de la frase "Fins a l'infinit i més enllà"), que a la tele li encanten els concursos 'Boom!' i 'Ahora caigo' i es va queixar del fred que feia al plató. "Però ja se sap -va apuntar-, 'cuando Carrero vuela bajo, hace un frío del carajo'".

Notícies relacionades

Al marge d'altres acudits d'aquest calibre, Buenafuente li va fer la pregunta que justificava tota aquesta allau d'acudits 'al límit': ¿On estan els límits de l'humor? I en la resposta de Carrero Negro, que segurament és la del mateix Buenafuente, ho va deixar meridianament clar: "El límit està al cel... Això és una metàfora, però en el meu cas és veritat..."

Amb prou feines van ser cinc minuts (Carrero Negro es va acomiadar amb un "el temps passa volant"), que es va disfressar d'entrevista, però que en realitat va ser una brillant reflexió pràctica sobre el que el còmic català entén per humor.humor I, de passada, un missatget per als que condemnen l'humor.