La tuitera condemnada per mofar-se de Carrero Blanco: "M'han arruïnat la vida"

Cassandra Vera denuncia que li han "pres el dret a beca" i han "destrossat" el seu projecte de ser docent

IU publica desenes de tuits en què es reprodueixen els mateixos acudits sota el ’hashtag’ Yo soy Cassandra. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Cassandra Vera, la tuitera condemnada a un any de presó per mofar-se de l'assassinat de Luis Carrero Blanco, ha assegurat que li han pres el seu dret a beca i han "destrossat" el seu projecte de ser docent. En definitiva, ha sentenciat: "M'han arruïnat la vida".

Vera s'ha expressat en aquests termes al seu perfil de Twitter, el mateix en què va publicar els missatges pels quals l'Audiència Nacional li ha imposat una condemna d'un any de presó per enaltiment del terrorisme. A la mateixa xarxa ha agraït a tots els que li han mostrat el seu suport i han preguntat sobre com poder ajudar-la econòmicament, ja que ha de pagar les costes del judici. I es pregunta com les pagarà "una estudiant els pares de la qual cobren els 421 d'ajudes per a desocupats". 

Notícies relacionades

Els jutges han determinat que els comentaris que va escriure sobre Carrero Blanco entre el 2013 i el 2016 "constitueixen menyspreu, deshonra, descrèdit, burla i ofensa a les persones que han patit la urpada del terrorisme".

L'Audiència ha sentenciat que, encara que hagin passat 40 anys des de l'assassinat de Carrero Blanco per ETA, "la plaga del terrorisme persisteix" i totes les víctimes "mereixen respecte".