Preselecció musical

El català Manel Navarro anirà a Eurovisió

El cantant de Sabadell va ser elegit en l'especial per representar TVE en el festival de la cançó que se celebrarà al maig a Kíev

manel-navarro-television-tve-eurovision-1484295459261

manel-navarro-television-tve-eurovision-1484295459261

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

Manel Navarro va ser ahir a la nit l’artista elegit per TVE-1 per representar la tele púbica espanyola al Festival d’Eurovisió. Va ser una final d’infart i amb suspens, a causa de l’empat a punts entre el cantant de Sabadell i la madrilenya Mirela Cabero. Un fet inesperat que va obligar el jurat professional a decidir. 

Notícies relacionades

    L’aposta va estar molt disputada des del primer moment en l’especial Objetivo Eurovisión que La 1 de TVE va iniciar poc després de les 10 de la nit, presentada per Jaime Cantizano i amb Javier Cárdenas (Hora punta, de TVE-1), Virginia Díaz (Cachitos de hierro y cromo, de La 2) i Xavi Martínez (Lo+40 de Los 40) com a jurats.

    Cárdenas va apostar per la noia però el vot de qualitat d’aquests dos últims va inclinar la balança cap al jove català, que portarà la seva cançó Do it for your lover al certamen, que se celebrarà a Kíev (Ucraïna), el 13 de maig.