REACCIÓ

La botifarra de Manel Navarro, representant d'Espanya a Eurovisió

El cantant va reaccionar amb el polèmic gest davant els xiulets del públic

cortemangas

cortemangas

1
Es llegeix en minuts

El que havia de ser una festa, va acabar entre xiulets i esbroncades, crits de "tongo" i una botifarra. Així es va tancar la gala d'elecció del representant espanyol a Eurovisió del 2017, en la qual part del públic, disconforme amb l'elecció del jurat, va xiular l'elecció del cantant català Manel Navarro. Aquest va respondre de forma clara: una botifarra emesa en directe.

No va ser una gala fàcil, i la polèmica va esclatar al final. El programa 'Objetivo Eurovisión' sempre ha sigut mogut, però com a mínim guardava les formes. Aquest cop no ha sigut així: Navarro, que va cantar 'Do it for your lover', va empatar amb Mireia (58 punts) i va haver de ser el jurat (Javier Cárdenas, Virginia Díaz i Xavi Martínez) el que triés el representant per a la gran gala de Kíev (Ucraïna).

Notícies relacionades

Però a part del públic no li va agradar la decisió. Van començar els xiulets. El presentador, Jaime Cantizano, no sabia què fer. I l'elegit, lluny de contenir-se, va dedicar un gest lleig al públic.

El gest no va passar desapercebut entre l'audiència a les xarxes socials, i ja hi ha qui demana que sigui desqualificat per faltar al respecte a l'audiència. ¿I si hagués perdut?