CONFESSIONS A LA COMPETÈNCIA

Mercedes Milá: "No estava bé a 'Gran hermano"

La periodista va confessar a 'El hormiguero' que el popular 'reality' va acabar amb la seva salut

1485294026 866262 1485294300 noticia normal

1485294026 866262 1485294300 noticia normal

1
Es llegeix en minuts

L'adeu de Mercedes Milá a 'Gran hermano', després d'haver-ne sigut la gran presentadora estrella des de la seva espectacular estrena el 2000, es va produir per la confluència de dos factors principals: el seu cansament i el poc interès que va mostrar la direcció de Mediaset perquè continués al capdavant de la mare de tots els 'reality shows'. Així ho va reconèixer la mateixa periodista catalana durant la seva intervenció aquest dimarts, 24 de gener, a 'El hormiguero', curiosament, un dels programes amb més audiència d'Antena 3, la competència directa de Tele 5.      

"Vaig decidir que, després de 16 anys, havia arribat el moment de fer altres coses -va explicar Milá al programa de Pablo Motos-. Els vaig dir [a la direcció de Tele 5] que em fessin una oferta maca, vaig demanar una mica més de diners, però no em van fer l'oferta final". 

Notícies relacionades

La veterana periodista va reconèixer que tenia "molt ficat a l'ànima" el programa 'Gran hermano', però que aquests 16 anys van acabar amb la seva salut. "Els últims dos programes els vaig fer en unes condicions físiques i mentals una mica estranyes. Em va atacar la melancolia, la por, la inseguretat", va confessar.

Sobre el seu substitut al capdavant del 'reality', Jorge Javier VázquezJorge Javier Vázquez, Milá va considerar que és una persona que té "un valor increïble" i, a més, una capacitat de treball que ella, afirma, ja no té. Per això va decidir girar full: "Dormia molt poc, ara soc una altra persona, fins i tot la pell la tinc millor", va explicar.