als 33 anys

Mor Rikar Gil, el Gaspar de 'La Riera'

L'actor també havia aparegut en sèries com 'El Ministerio del Tiempo' i 'Buscando el norte'

 

  / TVC

1
Es llegeix en minuts

L'actor català Rikar Gil, conegut per protagonitzar el paper del Gaspar Gaspar a 'La Riera' de TV-3, ha mort aquest cap de setmana als 40 anys per un accident de moto.

Encara que Gil havia aparegut en diverses pel·lícules, com ‘Julie’, ‘Cuervos’ i ‘10.000 noches en ninguna parte’, s'havia donat a conèixer gràcies a la televisió en sèries com  ‘UCO’,‘Herederos’, ‘Sexo en Chueca, ‘República’, ‘Buscando el norte' i ‘El Ministerio del Tiempo’, en què havia interpretat diversos personatges secundaris.

Durant la setena temporada de la longeva sèrie de sobretaula de TV-3 'La Riera', Rikar Gil havia interpretat el paper del Gaspar, un cambrer que s'havia enamorat de la Maribel.

PREMIAT PER UN CURTMETRATGE

Notícies relacionades

Abans d'agafar experiència a la televisió, Gil havia crescut com a actor en websèries com 'Libres' d'Álex Rodrigo, i curtmetratges com 'Impulso', gràcies al qual havia aconseguit el premi a millor actor del Notodofilmfest. 

Diversos dels seus companys han aprofitat els seus perfils a Twitter per rendir homenatge al jove actor, com ha fet Fernando Ramallo.