Sàtira a la sèrie de Tele 5

'La que se avecina' se'n riu de l'independentisme

Antonio Recio va convocar un referèndum separatista entre els veïns de Mirador de Montepinar

Referèndum sobre la independència a ’La que se avecina’. / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

'La que se avecina' no és només la sèrie que més triomfa els dilluns a la tele espanyola, sinó que ho fa amb un humor que s'atreveix amb qualsevol tema. I aquesta setmana ha tret molt suc de l'independentisme català, al fer una paròdia en què Antonio Recio convocava un referèndum independentista entre els seus veïns.

"En vista de les mesures de pressió anunciades per aquesta gentussa, em veig en l'obligació d'anunciar la independència del replà del primer pis", anunciava al capítol el majorista de peix, un dels veïns de l'esbojarrada comunitat de Mirador de Montepinar de la sèrie de Tele 5.

"EL JOU D'UN GOVERN QUE ENS SAGNA"

“No penso seguir sota el jou d'un govern central que ens sagna”, continuava Recio durant la junta de la comunitat. L'única que s'unia a la seva proposta era Nines, mentre que Enrique Pastor li explicava que "no és possible la recessió d'un replà" perquè "la comunitat de propietaris és única i indivisible".

Mentre els veïns intentaven aturar aquest "brot independentista", Antonio, "per fer les coses bé", optava per convocar un referèndum independentista entre els seus veïns de replà.

Notícies relacionades

El mateix creador de la sèrie, Alberto Caballero, ha fet broma a Twitter sobre la sàtira a costa de l'independentisme que ahir va fer 'La que se avecina'.

Ja el mateix 12 d'octubre, Caballero avisava de la coincidència en el temps de la paròdia dels nacionalismes de 'La que se avecina' amb la celebració del Dia de la Hispanitat.