a Barcelona els dies 24 i 25

Risto Mejide substitueix Jesús Vázquez a 'Got talent'

El concurs de Tele 5 comença al setembre els càstings per a la seva segona temporada

2
Es llegeix en minuts

Risto Mejide substituirà Jesús Vázquez com a jurat en la segona temporada del concurs de Tele 5 'Got talent' 'Got talent', que ja escalfa motors: al setembre començaran els càstings presencials.

El concurs de talents seguirà comptant en aquesta nova etapa amb Santi Millán com a presentador, i amb Jorge Javier Vázquez, Edurne i Eva Hache com a jutges.

La incorporació de Risto a 'Got talent' suposarà el primer projecte que el publicista emprendrà en la seva nova etapa a Mediaset MediasetEspanya després de firmar recentment un contracte de llarga durada amb el grup i després del seu pas per Atresmedia amb 'Al rincón de pensar'.

10 ANYS COM A JURAT

 “La primera vegada que vaig seure en un 'talent show' va ser l'octubre del 2006. Estan a punt de complir-se 10 anys. I en aquests 10 anys tot ha canviat molt, els 'talent shows', la societat, el país i, evidentment, l'espectador. Per a mi, és com retrobar-me amb un vell enemic que crec que conec molt bé, i en realitat fa tota una dècada que no en sabem res l'un de l'altre”, comenta Mejide, parlant del seu debut com a jurat a 'Operación Triunfo'.

“Got talent’ és un gran format internacional, amb èxit a mig centenar de països i amb moments mítics que ja ha aportat a la història de la televisió. Pel que fa al fet que es tracti de la segona temporada, sempre m'he incorporat als 'talent' en què he participat quan ja estaven arrencats, així que estic acostumat a pujar-hi en marxa”, afegeix el presentador, escriptor i publicista.

Mejide també s'ha referit a la seva aportació al programa com a membre del jurat: “Aportaré el meu criteri, que no és més que un punt de vista. Jutjar en un 'talent' no deixa de ser aportar al programa el que un veu, sense por ni censura pel què diran. Quan ets tu mateix, el teu punt de vista és a la força únic. Tant si agrada als altres com si no”.

TORNAR A SORPRENDRE'S

A més, ha assenyalat els seus objectius en aquest nou projecte: “El meu repte personal consisteix a tornar-me a sorprendre. Tres temporades a ‘Operación Triunfo’ i cinc a ‘Tu sí que vales’ signifiquen gairebé vuit anys jutjant cantants, acròbates, malabaristes, ballarins i artistes de tota mena, estils i condició. No diré que em van deixar insensibilitzat, però sí que crec que avui ho tinc més difícil per expressar sorpresa, i ja no diguem alguna mena d'emoció”.

‘Got talent España’ celebrarà a partir de la segona quinzena de setembre els càstings presencials per seleccionar els candidats que formaran part de les audicions de la seva segona edició.

TRES CITES

Les tres cites, que tindran lloc a Sevilla (17 i 18 de setembre), Barcelona (24 i 25 de setembre a l'ESMUC, l'Escola Municipal de Música de Catalunya) i Madrid (l'1 i el 2 d'octubre), comptaran amb la presència del presentador i amb alguns dels membres del jurat.

Notícies relacionades

‘Got talent España’ és la versió espanyola del format internacional ‘Got talent’, produït amb èxit a 69 països.

El concurs presentat per Santi Millán va tancar la seva primera entrega a Tele 5 el mes d'abril amb una mitjana del 19% de quota de pantalla i més de 2,7 milions de teleespectadors.