'Las Campos', segon assalt

Tele 5 emet el desenllaç de l'espai protagonitzat per María Teresa Campos i la seva filla Terelu

L'última entrega, per ara, del 'docureality' es titula 'Hija, ten cuidado con los paparazzi'

campos

campos

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Esdeveniments senzills de la vida quotidiana com un passeig o un matí de compres en un mercat ambulant poden convertir-se en una compromesa tasca quan els fotògrafs i els fans persegueixen María Teresa Campos i la seva filla TereluTerelu per aconseguir una foto o un autògraf. Aquestes situacions conformen l'eix argumental d'‘Hija, ten cuidado con los paparazzi’, segona i última entrega del 'docureality' sobre 'Las Campos'.

El programa mostrarà com Terelu Campos va a un conegut mercat madrileny amb una amiga. Fer un cop d'ull als articles exposats en diverses parades es prolongarà més del que pensaven quan diversos curiosos i seguidors li demanen un autògraf o que es faci una foto amb ells.

María Teresa Campos, per la seva part, disfrutarà d'una dinar en un restaurant amb Edmundo Arrocet, la seva parella sentimental, a la qual s'afegirà Terelu als cafès.

A més, la presentadora de '¡Qué tiempo tan feliz!' rebrà a casa un ampli grup d'amigues, en què figura Mayte Valdelomar, a les quals mostrarà alguns dels últims models de la línia de calçat que porta el seu nom i amb qui jugarà a cartes.

Notícies relacionades

Al seu torn, Terelu anirà a un gimnàs per practicar boxa, un esport que troba molt a faltar.

Dijous passat, l'estratègia de Tele 5 va donar els seus fruits i va superar clarament la competènciaTele 5va superar clarament la competència amb aquest 'docureality' que podria tenir continuïtat: 2.361.000 persones van seguir les peripècies de 'Las Campos', un 18,6% de quota de pantalla, un miracle en ple agost. I caixa per a Mediaset.