audiències de dilluns

'Hable con ellas' remunta amb Bárbara Rey

Alba Carrillo es va enfadar amb l'exvedet durant l'entrevista en el programa de Tele 5

 

  / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

La visita de Bárbara Rey al plató d''Hable con ellas' va fer ahir a la nit remuntar el programa de Tele 5 en les audiències de dilluns, ara que el 'talk show' ja té data de comiat: el pròxim 29 d'agost.

Encara que no va arribar a superar en intensitat l'entrevista amb José Luis MorenoJosé Luis Moreno del 8 d'agost (amb les acusacions d'amenaces contra Sandra Barneda Sandra Barneda pel mig), el cert és que la presència de l'exvedet i exdona d'Ángel Cristo al plató d''Hable con ellas' va donar molta salsa al programa, que va aconseguir escalar llocs respecte a anteriors emissions i sumar 1.156.000 teleespectadors i un 13,5% de quota de pantalla.

BON ROTLLO AMB BARNEDA

El bon rotllo de Rey amb les presentadores del programa va ser bastant palpable, sobretot amb Soledad León de Salazar i Sandra Barneda.

Amb aquesta última, i després d'un 'pico' pel mig, va mostrar la seva gran complicitat recorrent aels dobles sentits quan parlaven sobre homosexualitat. "¿Tu m'entens, no?", li va deixar anar Rey a la presentadora amb un somriure murri.

EL DISGUST D'ALBA CARRILLO

Però les bromes i les rialles es van acabar quan un gest de la convidada amb Alba Carrillo va molestar l'exdona de Feliciano López.

Notícies relacionades

La presentadora no va poder contenir les llàgrimes explicant que li havia semblat despectiu un gest que li havia fet l'exvedet durant una de les preguntes, quan Rey l'havia tallat dient-li: "Espera't bonica".

Al final, després de l'explicació de Bárbara i les disculpes, totes dues van segellar la pau amb dos petons.