Audiències de dijous

Les Campos es cruspeixen la nit

L'estratègia de Tele 5 dóna fruit i supera la competència amb el 'docurreality' de Maria Teresa i Terelu Campos

El segon espai més vist de la jornada va ser el taekwondo femení, mentre a Catalunya segueixen liderant els 'Telenotícies'

las-campos-dbt1

las-campos-dbt1

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

L'estratègia de Tele 5 per dijous a la nit va donar per fi fruit i va superar clarament la competència amb el 'docurreality' 'Las Campos'Las Campos, protagonitzat per María Teresa Campos i la seva filla, TereluTerelu. Una estratègia que ja havia posat a mitges en marxa amb la nova edició per a aquell dia de la setmana del 'Sálvame Deluxe'. Un format barat, molt ben fet a nivell estructural (deixant de banda els continguts) i que li està proporcionant uns increïbles rèdits a la cadena de Mediaset des de l'aparició de 'Sálvame'.

L'espai va estar, a més, precedit d'un col·loqui de presentació, en què van participar fins i tot alguns crítics de televisió (només de mitjans de Madrid), i seguit d'un col·loqui posterior al qual van assistir les dues convidades d'honor. En total, quatre hores i mitja, des de les 22.00 fins a les 2.30 de la matinada, de les quals una mica menys d'una hora (des de les 22.48) va correspondre al reportatge en si mateix. Això sí, amb llargs talls publicitaris, que segur donaran suculents ingressos a la cadena.

Notícies relacionades

Així, si el pròleg va ser seguit per 1.668.000 (el 13,8% de quota de pantalla), el 'docurreality' va aconseguir l'atenció de 2.361.000 persones (el 18,6% de 'share'). En conjunt, la mitjana de tot el bloc nocturn va ser d'un milió i mig de fans de les Campos i un notable 18,7% d'atenció global, amb una punta d'audiència, a les 23.24 hores, de 2.729.000 espectadors i el 21,3% de quota. A Catalunya, on els 'Telenotícies' de TV-3 segueixen sent líders, l'espai de Tele 5 també va ser el més vist de la nit, amb 310.000 espectadors i el 15,5%.

En el global d'Espanya, el segon espai més vist va ser el combat en qu+e la madrilenya Eva Calvo es va plantar a la final i va conquistar el subcampionat en la categoria femenina de menys de 57 quilos i que va ser vista per 1.530.000 espectadors (12% de quota) a TVE-1. La tercera opció de la nit va ser el cine d'Antena 3, 'Y entonces llegó ella', que va ser vist per 1.454.000 aficionats (el 12,2% de 'share').