ENTREVISTA AMB 'LAS CAMPOS'

Terelu Campos: "¡Tant de bo fos una Kardashian i visqués com ella!"

La presentadora i col·laboradora de 'Sálvame', 'Sálvame Deluxe' i '¡Qué tiempo tan feliz!' s'enfronta amb la seva mare, María Teresa Campos, a un nou repte amb 'Las Campos'

ialvarez35152536 television programa las campos160817171532

ialvarez35152536 television programa las campos160817171532

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Filla de María Teresa Campos, Terelu treballa des del  2008 a Tele 5, encara que un càncer la va apartar una temporada de la tele. És presentadora i col·laboradora de ‘Sálvame’, ‘Sálvame Deluxe’ i de ‘¡Qué tiempo tan feliz!’, al costat de la seva mare. Amb ella s'enfronta a un nou repte amb ‘Las Campos’.

Ja pot presumir de tenir ‘reality’ propi. El que espero és que la gent tingui interès, es diverteixi, tingui curiositat, que l'ajudi… No és un 'reality' com a tal, perquè té molts ingredients que no són d'aquest tipus de format.

Sigui com sigui és tot un repte… Fer uan cosa nova a la tele sempre és bonic. Al nostre país. Perquè en altres països hi ha, per exemple, ‘Las Kardashian’. Encara que no l'he vist mai. Però als que em volen ofendre els dic: “¡Tant de bo jo fos una Kardashian i visqués com una Kardashian! ¡Ja m'agradaria!

¿L'hi diuen per ofendre? Hi ha qui ho diu amb malícia. Però jo fa ja molts anys que em prenc la vida d'una altra manera.

També es deia que es titularia ‘Las Camposhian’... És absolutament fals. En cap moment s'ha pensat en aquest títol.

¿I ha vist un producte més nacional: ‘Alaska y Mario’? Tampoc, perquè jo probablement veig més tele per feina que per una altra cosa. No la veig com la resta dels humans. A vegades voldria veure una pel·lícula, però com a feina el cap de setmana a l'hora de dinar…

¿Li agrada com els ha quedat ‘Las Campos’? Jo he vist només una gran part del primer programa i del segon, res.Però m'ha cridat moltíssim l'atenció que cuidadíssima que està l'estètica: la imatge, la música… Probablement en ma vida he fet un programa tan cuidat, i més estant tot gravat en temps real…

A la seva mare li fa molta il·lusió. Quan va començar a gestar-se, vaig pensar: a la María Teresa, que sempre li agrada estar a l'última, ¡això és l'últim de l'últim! A mi em sembla fascinant que, després de la seva consolidadíssima carrera, tingui il·lusió per un projecte nou, innovador.

No h ipodia faltar el seu nòvio, Bigote Arrocet, i la seva altra filla... Però tenen una  aparició molt breu. No és que vagin a explicar la seva vida.

una estètica tan cuidada" "Probablement en ma vida he fet un programa amb una estètica tan cuidada"

¿I com es veu vostè? ¡Estic de la promoció en què se'm veu menjant un tros de llom i dient que jo no berereno mai…! ¡Vaja! Perquè jo mai a la vida bereno, però no sé si és per estrès o pel que sigui, en el programa només estic pensant en el moment de berenar. No em passa a la vida real, mai. És que la teva vida real no és sempre el que es veu a la tele. Però com que hem rodat un munt de dies, ja ni me'n recordo del que es veu. Prefereixo sorprendre'm com el teleespectador.

Notícies relacionades

¿Hi haurà un debat? N'hi haurà un abans, una mica ‘Esperando a las Campos’, en què María Teresa i jo donarem pas al programa, i després, un debat, en què estarem nosaltres i Carlota Corredera, per allò de no moderar un programa sobre nosaltres mateixes.

Així no les posaran verdes… Això espero, però tampoc fa falta, perquè crec que el debat és al voltant del tema tractat. A més, aquest no és un programa agressiu. No em preocupa. Vaja, espero que no m'hagi de preocupar… El que em preocupa és que a la gent li creï curiositat, es diverteixin veient-lo, que es vegin reflectits en algun moment..