AQUEST DISSABTE, GRATIS AMB EL PERIÓDICO

Álvaro Cervantes, el Carles I de TVE, a 'Teletodo'

L'actor català, que dóna vida al monarca espanyol, i Alfonso Bassave, que interpreta el francès, parlen en dues entrevistes dels seus papers a 'Carlos I, Rey Emperador'

1
Es llegeix en minuts

TVE s'ha ficat de ple en una altra sèrie històrica d'aquelles que tant li agraden. En aquesta ocasió és Carles I d'Espanya i V d'Alemanya el protagonista de la producció de 17 capítols que emet els dilluns la cadena pública: 'Carlos, Rey Emperador'. Álvaro Cervantes ('Hermanos'; 'El corazón del océano'; 'Luna, el misterio de Calenda') dóna vida al monarca, fill de Joana la Boja. En una entrevista que publica ‘Teletodo’ assegura que es va entregar totalment al paper: “La immersió feta en Carles no l'he fet amb un altre personatge històric en cap curs escolar”. I afegeix: “Veient la sèrie amb atenció, un pot aprovar un examen d'Història de l'època".

La revista dels dissabtes també ha parlat amb Alfonso Bassave ('Amar es para siempre', 'Hispania') l'actor que interpreta Francesc I de França, rival de Carles I. “A la meva generació li hauria anat bé una sèrie com ‘Carlos, Rey Emperador’, assenyala.

Refugiats i mags

Teletodo també explica que Jordi Évole i el seu equip han viatjat a Jordània per conèixer la realitat dels refugiats sirians en aquell país. És el que es veurà al 'Salvados’ de diumenge, dia 15. I anuncia la marató de programes de màgia que acollirà Discovery Max aquell mateix diumenge

L'apartat de documentals destaca un reportatge que emet 'Sense ficció' (TV-3)l sobre dues llegendes del Barça: Leo Messi i Johan Cruyff. I el de les cadenes de pagament, la sèrie que inclou arts marcials ‘Into de Badlands’, de l'AMC.

Mickey i ‘la Roja’

Notícies relacionades

L'apartat infantil es fa ressò del 87è aniversari de l'entranyable ratolí Mickey Mouse, que rep un homenatge a Disney Channel, i l'esportiu, de l'amistós entre la selecció espanyola i la belga, partit que emet Tele 5.

El suplement informa també de la programació de les principals cadenes i les sèries i pel·lícules més destacades.