CONVENCIÓ INTERNACIONAL

Els zombis de 'The walking dead' envaeixen San Diego

La ciutat californiana acull la 46a edició del Comic-Con

1
Es llegeix en minuts
EFE / SAN DIEGO

El centre mundial del còmic i del cine s'ha instal·lat, des d'aquest dijous i fins diumenge vinent, a San Diego (Califòrnia), seu de la 46a edició del Comic-Con, convenció internacional que s'ha convertit en una de les plataformes d'art popular més importants. En la cita destaquen les posades de llarg, divendres, de les noves temporades de 'Juego de tronos' (la sisena entrega es començarà a gravar al setembre a Girona) i 'The walking dead', així com el seu 'spin-off' 'Fear The walking dead', que s'estrenarà aquest estiu.

Notícies relacionades

La petita pantalla també serà protagonista diumenge, amb fòrums dedicats a les sèries 'Crónicas vampíricas', 'Supernatural''American horror story' i la nova creació del productor Ryan Murphy, 'Scream queens'.

El Comic-Con també acollirà una projecció de les primeres imatges de la pel·lícula 'Sinsajo: part 2', de la popular saga 'Els jocs de la fam', que s'estrenarà al novembre i que ha aixecat una gran expectació; un fòrum sobre l'episodi VII de 'La guerra de les galàxies''El despertar de la fuerza', i presentacions de 'Batman v Superman', 'Escuadrón suicida', 'Els quatre fantàstics', 'X-Men: Apocalipsis' i 'Deadpool', entre altres títols.