APOSTA PER AL CAP DE SETMANA

Antena 3 ajunta Arturo Valls i Manel Fuentes contra 'Sálvame Deluxe'

'Los viernes al show' s'estrena aquesta setmana amb Melendi, Mario Casas, Santiago Segura i Jesulín de Ubrique com a convidats

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / Madrid

Antena 3 posarà aquest cap de setmana Manel Fuentes Arturo Valls lluitar contra el 'Sálvame Deluxe' de Tele 5 'Los cviernes al show', un programa ple d'humor que tindrà Melendi, Mario Casas, Santiago Segura i Jesulín de Ubrique com a primers convidats. Entrevistes divertides, bromes, jocs, esquetxos i música són els ingredients bàsics d'aquest nou espai d'entreteniment en què els convidats, el públic del plató i els teleespectadors interactuaran amb els dos presentadors.

Notícies relacionades

Un dels atractius més grans d'aquest xou és veure Fuentes i Valls exercint de transformistes, ja que els dos presentadors es disfressaran d'una parella coneguda per entrevistar els seus convidats. També realitzaran un resum musical del més destacat de la setmana i versionaran cançons donant-los un toc satíric. Els entrevistats viuran situacions insòlites i seran sotmesos a jocs i preguntes sorprenents perquè mostrin el seu costat més desconegut. El públic del plató podrà participar en un karaoke i el guanyador tindrà el privilegi de cantar el tema amb els seus intèrprets reals.

El cantant Melendi, que celebra 10 anys sobre els escenaris, serà el primer a implicar-se en els jocs i ocurrències del duo de presentadors. El mateix haurà de fer Mario Casas, protagonista de la sèrie d'Antena 3 'El barco'. Al programa també aniràSantiago Segura, que està aquests dies bolcat en la promoció del seu flamant 'Torrente 5'. Al director i protagonista de la pel·lícula l'acompanyarà el torero Jesulín de Ubrique, que s'estrena com a actor de cine amb aquesta cinquena entrega de la taquillera saga.