PROGRAMES I SÈRIES

Pablo Iglesias debuta a 'Polònia'

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) debuta al ’Polònia’ de TV-3.

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) debuta al ’Polònia’ de TV-3.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

TV-3 guanya protagonisme aquesta nit amb l'humor de 'Polònia', la presència d'Alberto Ruiz Gallardón a '.Cat' (22.35) per ser entrevistat per Ariadna Oltra, i els 30 anys de 'Cinema 3'. A TVE-1 no hi pot faltar 'Cuéntame cómo pasó', que s'acosta al final de la temporada.

polònia

El debut de Pablo Iglesias

21.55 TV-3

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez, amb Cesc Casanovas, com a David a la foto), un dels grans triomfadors de les eleccions europees al capdavant de Podem, descobreix aquesta nit al xou satíric de TV-3 que no és tan fàcil ser ben rebut en l'escena política quan s'hi irromp d'aquesta manera.

cinema 3

El programa de Jaume Figueras celebra 30 anys

22.05 EL 33

El programa de cine de Jaume Figueras celebra els seus 30 anys en antena amb un especial que compara el festival de Cannes del 1984, on es va emetre per primera vegada l'espai, i l'actual.

.CAT

La polèmica sobre l'avortament i Can Vies

22.35 TV-3

El programa analitza la restrictiva llei de l'avortament que promulga Alberto Ruiz-Gallardón amb una entrevista al ministre, i els disturbis del barri de Sants després del desallotjament de Can Vies.


Sèries

Cuéntame cómo pasó

La investigació de Toni

Notícies relacionades

22.30 TVE-1

Toni segueix molt involucrat en la investigació periodística sobre els nombrosos atracaments a joieries. Chelo, l'amant d'un dels atracadors, es presenta a casa seva. Li explicarà tot el que sap a canvi de protecció.