CINE

La 'Seguridad nacional' de Martin Lawrence

1
Es llegeix en minuts
Crítiques de TXERRA CIRBIÁN / Barcelona

Molta acció policial aquesta nit a la tele, encara que tenyida d'humor almenys en un parell de films: 'Seguridad nacional' (22.40) i 'Tango y Cash' (0.30), totes dues a Antena 3, i ja més seriosament 'Vacaciones en el infierno' (22.30), a Factoría de Ficción. També és destacable la comèdia 'Hasta que la ley nos separe' (22.40), a Nova, i 'La vida comença avui' (22.40), a El 33, de Laura Mañá, amb Pilar Bardem Rosa María Sardà.

Comèdia d'acció

Seguridad nacional

22.40 ANTENA 3 TV 

Notícies relacionades

Direcció: Dennis Dugan Actors: Martin Lawrence, Steve Zahn, Colm Feore, Bill Duke, Eric Roberts, Timothy Busfield País: EUA (2003) 88 minuts

Típica pel·lícula de col·legues dirigida per Dennis Dugan (col·laborador habitual d'Adam Sandler) per al lluïment de Martin Lawrence, un còmic d'èxit als EUA gràcies a comèdies d'acció com 'Dos policies rebels'. Com passava a 'Arma letal', però en to còmic, dos polis diferents (de caràcter i color de la pell) es veuen obligats a treballar com a guàrdies de seguretat, després de ser acomiadats de la feina, i intentaran aturar una operació de contraban.