ESTRENA

Nandu Jubany mostra els seus secrets culinaris a TV-3

El xef intervé en el nou programa 'Menú de cap de setmana'

Sandro Rosell, Nandu Jubany i Llucià Ferrer, en una imatge de ’Menú de cap de setmana’.

Sandro Rosell, Nandu Jubany i Llucià Ferrer, en una imatge de ’Menú de cap de setmana’. / TVC

1
Es llegeix en minuts

TV-3 s'apunta des d'avui, diumenge (20.30), a la resurrecció del gènere gastronòmic amb el nou espai "Menú de cap de setmana", que acostarà els secrets de l'alta cuina als teleespectadors de la mà del xef amb una estrella Michelin Nandu Jubany, el presentador Llucià Ferrer i un personatge famós. El president del FC Barcelona Sandro Rosell és el primer convidat.

Ferrer i Jubany visitaran cada diumenge un municipi de Catalunya per cuinar en espais insòlits i sorprenents. Ferrer aprendrà a moure's entre els fogons de la mà del propietari de Can Jubany amb l'ajuda del convidat.

"Menú de cap de setmana", de 30 minuts i inspirat en diferents formats anglosaxons, s'acosta a l'univers gastronòmic d'una manera "lúdica, divulgativa i entretinguda", segons explica TV-3 en una nota, a través de reptes, 'coaching', trucs, competicions, entrevistes i tocs de humor.

Un "Duel d’àvies" tancarà cada entrega amb l'objectiu de reivindicar la cuina tradicional. Per a això, recuperaran receptes que es van perdent i plats clàssics que cada àvia prepararà segons el seu propi estil, a la cuina de Can Jubany. Totes dues competiran entre elles i amb el mateix Nandu, que farà la seva pròpia interpretació de les seves receptes, però a partir d'una versió innovadora. El paladar de Ferrer decidirà qui és el guanyador dels tres.

Notícies relacionades

FAMOSOS ALS FOGONS

En les pròximes entregues de "Menú de cap de setmana", una producció de Televisió de Catalunya i Batabat ('Sota terra'), està prevista la presència d'Helena Garcia Melero, Gemma Mengual, Eudald Carbonell Àngel Llàcer, entre altres, que hauran de superar un repte juntament amb Ferrer. En el primer episodi, el teleespectador podrà veure Rosell recollint ous en una granja de gallines i donant lliçons d'una de les seves passions ocultes: el món dels bolets. A més, revelarà les interioritats culinàries del Barça i les seves estrelles.

Temes:

Nandu Jubany