Anar al contingut

Els premis Gerardo escullen el pitjor de l'any a la televisió

Mariló Montero i Pablo Motos es van emportar el premi als pitjors presentadors

Ahir a la nit es van entregar a Madrid els primers Gerardo de la Tele, guardons que destacaven el pitjor de la televisió espanyola. Aquests premis, amb un marcat to humorístic, s'inspiren en els Gérard de la Télévision francesos, que s'entreguen des de fa set anys.

TVE va ser la gran vencedora en aquests particulars guardons, elegits per uns grapat de crítics de la petita pantalla. La tele pública es va emportar quatre premis.

Entre ells, els de pitjor sèrie per a 'Stamos okupados', la comèdia protagonitzada per Carmen Maura ambientada en un geriàtric; el de pitjor presentadora per a Mariló Montero; al de pitjor 'talent show' per 'Uno de los nuestros', i el de pitjor televisió.

Pedrerol i Milá

Antena 3 TV va aconseguir el premi al pitjor presentador, per a Pablo Motos, i el de pitjor periodista esportiu, que va ser per a Josep Pedrerol.

Mercedes Milá es va emportar el Gerardo al fracàs televisiu de l'any pel seu 'Mongolia sobre ruedas' a Cuatro.

Tele 5 es va endur el Gerardo a 'la senyora tenyida de ros que no sap res de l'actualitat': Rosa Benito ('Sálvame').

El premi a pitjor 'reality show' va recaure en 'We love Tamara', de Cosmopolitan, i el de pitjor contertuli en programes d'actualitat va ser per a Salvador Sostres (Intereconomía).

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.