ESPORTS I SÈRIES

Penúltima prova del Mundial de F-1, als EUA

El pilot espanyol Fernando Alonso, al circuit d’Austin.

El pilot espanyol Fernando Alonso, al circuit d’Austin. / AP / DARRON CUMMINS

1
Es llegeix en minuts

Vettel opta a la seva vuitena victòria consecutiva en el Mundial de F-1, els veïns d'Esperanza Sur reben una sorprenent visita a 'Aída' i 'Breaking bad' estrena temporada.

FÓRMULA 1

Alonso es juga el subcampionat

20.00 TV-3 / ANTENA 3

Des del Circuit de les Amèriques d'Austin, retransmissió del penúltim gran premi del campionat. El Mundial arriba al traçat nord-americà amb el flamant campió Sebastian Vettel disposat a sumar la seva vuitena victòria consecutiva i amb Alonso intentant mantenir el subcampionat. Antena 3 (17,45) i TV-3 (18.30) comencen l'emissió de la prova amb els seus respectius programes previs, que inclouen reportatges i entrevistes.


Sèries

AgentEs de SHIELD

Misteriosa desaparició

21.30 CUATRO

Melinda i la resta de l'equip intenten localitzar una dona misteriosa que ha comès una sèrie de robatoris. Però un secret amenaça la seguretat de Coulson.

Aída

Intercanvi de costums

22.00 TELE 5

Mauricio, Eugenia, Paz i Jonathan ja han tornat d'Etiòpia i ara són els Mursis els que viatgen a Esperanza Sur per conèixer els costums dels García.

Breaking bad

El retorn de Walter

Notícies relacionades

23.30 TV-3

Walt i Jesse esperen el moviment de Gus, després d'assassinar el químic que els havia de substituir. Per la seva banda, Skyler descobreix que Walt ha desaparegut.