Nou programa juvenil a 40 Principals Catalunya

'Adolescents 4.0' combinarà música pop i els continguts del portal Adolescents.cat

Alba Martínez, Ernest Codina i Roger Carandell, realitzadors d’’Adolescents 4.0’.

Alba Martínez, Ernest Codina i Roger Carandell, realitzadors d’’Adolescents 4.0’. / CADENA SER

1
Es llegeix en minuts

40 Principals Catalunya i el portal Adolescents.cat s'han unit per crear un programa de ràdio que pretén convertir-se en una nova referència per al públic juvenil. Roger Carandell, Ernest Codina i Alba Martínez (La Babi) presentaran, de dilluns a divendres (entre les 19.00 i les 21.00), un nou concepte radiofònic que combinarà la música pop amb els continguts i l'estil trencador de la pàgina web més seguida entre els adolescents.

Notícies relacionades

Amb el títol d''Adolescents 4.0', el projecte busca ser un punt de trobada virtual per als joves. El programa, que debutarà el 2 de setembre, respondrà a les seves inquietuds amb dosis d'humor i els èxits de 40 Principals, atenent a la demanda creixent del fenomen fan juvenil.

Carandell, Codina i Martínez (La Babi) acumulen més d'una dècada d'experiència com a professionals de la ràdio musical. Des del 2010 donen vida a Adolescents.cat, pàgina que rep més d'un milió de visites mensuals situant-se entre els 10 portals digitals més seguits del territori. El mes de març passat, van debutar com a escriptors amb 'Adolescents.cat. El manual', llibre que ha venut més de 20.000 exemplars.