CINE

Terror, fantasia i una gran comèdia de Berlanga

1
Es llegeix en minuts
Crítiques de DESIRÉE DE FEZ

El VERDUGO

22.00 La 2

Comèdia. Direcció: Luis García Berlanga Actors: Nino Manfredi, José Isbert, José Luis López Vázquez

La magnífica feina dels actores, la mordacitat d'uns diàlegs perfectes i una comicitat alhora corrosiva i commovedora són només alguns dels atractius d'aquesta obra mestra de Luis García Berlanga, títol clau del cine espanyol. El director de 'Bienvenido Mister Marshall' (1953) partia d'una delirant història familiar per formular un àcid al·legat contra la pena de mort. José Luis Rodríguez (Nino Manfredi), un empleat de pompes fúnebres, inicia una relació sentimental amb la filla d'un botxí. Es veurà obligat a aprendre l'ofici d'Amadeo (José Isbert), el seu sogre, i creuarà els dits perquè aquest no es jubili mai i no hagi de rellevar-lo en aquest terrible càrrec.

Cha-cha-chá 

20.00 LA SEXTA 3

Comèdia. Direcció: Antonio del Real Actors: María Adánez, Ana Álvarez, Jorge Sanz

Embolics i confusions en aquesta comèdia romàntica coral. Lucía (Ana Álvarez) està molt enamorada però en secret de Pablo (Jorge Sanz), el nòvio de la seva millor amiga.

NOCHE DE MIEDO

20.45 PARAMOUNT C.

Terror. Direcció: Tom Holland Actors: Chris Sarandon, William Ragsdale, Roddy McDowall

Estupenda i emblemàtica pel·lícula de terror dels anys 80. Amb elements d'humor negre, explica la història d'un adolescent que sospita que el seu veí és un vampir.

La celDa

22.00 LA SEXTA 3

Fantàstica. Direcció: Tarsem Singh Actors: Jennifer Lopez, Vincent D'Onofrio

Sofisticada fantasia a càrrec de Tarsem Singh ('Immortales'). Una psiquiatra se sotmet a un experiment que li permet entrar en la ment dels seus pacients.

Karate kid 3

 22.30 PARAMOUNT C.

Notícies relacionades

Acció. Direcció: John G. Avildsen Actors: Ralph Macchio, Pat Morita

Tercera entrega de la famosa saga d'arts marcials. Daniel pretén participar en una famosa competició de karate. El mestre Miyagi es nega a entrenar-lo.