ESPORTS I PROGRAMES

L'apassionant Barça-Milan de la Champions

Els jugadors del Barça seran avui una pinya.

Els jugadors del Barça seran avui una pinya.

1
Es llegeix en minuts

Futbol 

Barça-Milan, de la Lliga de Campions

20.45 TV-3 / TVE-1 El Camp Nou és l'escenari del partit de tornada dels vuitens de final de la Champions entre el FC Barcelona i el Milan. Una dura prova per al conjunt blaugrana, que ha de superar els dos gols que els 'rossoneri' van aconseguir a San Siro. Televisió de Catalunya inicia la prèvia del partit amb l'espai 'Zona Champions' al canal Esport 3 (19.00), segueix amb la retransmissió a TV-3 i Esport 3 (20.25) i ofereix el postpartit (22.45) en els dos canals.

Tennis

L'Open d'Indian Wells

19.50 TELEDEPORTE

Retransmissió de la tercera jornada en el torneig obert dels EUA. Els espanyols Feliciano López, David Ferrer, Fernando Verdasco, Marcel Granollers, Albert Ramos i Tommy Robredo van ser eliminats en les rondes prèvies.


PROGRAMES

El HormiguerO

Lydia Bosch visita Pablo Motos

21.45 ANTENA 3

L'actriu catalana Lydia Bosch parla amb Pablo Motos de Violeta, el seu personatge a la sèrie 'Gran Hotel', que la cadena de Planeta ofereix a continuació (vegeu sèries), una cuinera amb doble personalitat que ha enviudat recentment.

Titanes mecÁnicOs

Els millors trens del món

Notícies relacionades

22.30 DISCOVERY MAX

El ferrocarril transporta 20.800 milions de persones i 9.300 tones de carregament a l'any. L'espai mostra alguns dels millors trens, com el tren bala N700 o el TGV d'alta velocitat.