El Madrid demandarà TV-3 pel vídeo de les hienes

El club blanc considera que el muntatge perjudica l'honor i la imatge dels jugadors i la institució

Un vídeo de TVC compara els jugadors del Madrid amb hienes. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid presentarà una demanda contra TV-3 pel vídeo en què compara els jugadors blancs amb hienes i que el programa 'Esport club', del canal Esport 3, va oferir divendres passat. La junta directiva de l'equip madridista emprendrà accions judicials perquè considera que el muntatge perjudica l'honor i la imatge, no només dels seus futbolistes, sinó també de la institució.

Aquesta tarda el jugador croat Luca Modric es referia a aquesta qüestió en roda de premsa: "He jugat a Croàcia i a Anglaterra i no he vist mai res així a la televisió. Això no pertany al periodisme". El centrecampista blanc també ha dit que el vídeo "és un mal exemple per als joves" i que coses d'aquesta mena "no pertanyen al futbol". Al ser preguntat sobre si la polèmica ha arribat al vestidor, el croat ha afegit que "és difícil parlar d'una cosa així". "Potser algun jugador ho ha comentat. Jo, no", ha dit per acabar.

Notícies relacionades

Televisió de Catalunya ja s'ha disculpat per l'emissió de aquest vídeo. "Ha estat una metàfora desafortunada. Ens hem equivocat", ha afirmat Xavier Valls, director i presentador de l'espai.