Jordi Évole comença el curs amb nota

'Salvados' bat rècords amb el reportatge sobre l'educació i l'entrevista a Jaume Matas

Jordi Évole, en una imatge del reportatge d’ahir de ’Salvados’, ’Cuestión de educación’.

Jordi Évole, en una imatge del reportatge d’ahir de ’Salvados’, ’Cuestión de educación’.

1
Es llegeix en minuts

Jordi Évoleva tornar ahir aLa Sexta ambexcel·lent. El reportatge 'Cuestión de educación', que va examinar l'educació espanyola i la va comparar amb el model de referència, el finlandès,va ser el programa més vist del dia, amb 4.307.000 teleespectadors i un 19,8% de quota de pantalla, i fins i tot va batre el rècord d'audiència del programa mateix. Però, a més,la reposició de l'entrevista que el periodista li va fer a Jaume Matas la temporada passada, i que el jutge del 'cas Nóos' ha requerit com a prova, es va colar en el segon lloc del rànquing d'audiències, amb 3.182.000 seguidors (15,1%).

L'èxit del retorn d'Évole va relegar la pel·lícula de 'prime time' de TVE-1,'Duplicity', al tercer lloc, amb 3,1 milions (15,8%). L'oferta nocturna d'Antena 3 TV i Tele 5 encara es va veure més afectada. La cadena de Planeta, que va emetre'El diablo viste de Prada', va aconseguir 2,1 milions (10,7%) i el canal de Mediaset, que va estrenar temporada del concurs 'Tú sí que vales', es va quedar amb 1,9 milions (12,1%).

ELS PREMIS GAUDÍ

Notícies relacionades

A Catalunya, 'Salvados' també va triomfar i va liderar la llista dels programes més vistos, amb 749.000 teleespectadors (20,7%). L'entrega dels premis Gaudí del cine català es va colar en el quart lloc del rànquing (darrere d'Évole i els informatius de TV-3), amb 506.000 fans (17,4%).

La reposició de l'entrevista a Matas a 'Salvados' va obtenir a Catalunya 463.000 seguidors (13,8%) i va ser el cinquè programa més vist del dia.