Un comentari d'Ana Rosa Quintana sobre el 'Salvados' de Jordi Évole revoluciona Twitter

"¿I no poder seure a prendre unes canyes?, va dir la presentadora per qüestionar les bondats del model educatiu de Finlàndia

El polèmic tuit d’Ana Rosa Quintana sobre el reportatge de ’Salvados’ sobre Finlàndia.

El polèmic tuit d’Ana Rosa Quintana sobre el reportatge de ’Salvados’ sobre Finlàndia.

1
Es llegeix en minuts

Twitterestà revolucionat després que ahir a la nitAna Rosa Quintana, que estava veientel 'Salvados' de Jordi Évole sobre el model educatiu d'Espanya, escrivís un tuit en què qüestionava les bondats del sistema escolar de Finlàndia, un dels més exitosos del món. "Estupenda l'educació a Finlàndia. I el fred, els suïcidis i no poder seure en una terrassa a prendre unes canyes i unes tapes?", va apuntar Quintana al seu compte de Twitter.

La frase ha convertit la presentadora en'trending topic' durant diverses hores i la xarxa social s'ha omplert decomentaris sarcàstics envers Quintana. Els tuiters no han dubtat a qüestionar la seva capacitat intel·lectual i falta de sentit comú. Així, @LaCimborria li deia: "Vés-te'n a prendre una cervesa i deixa el teu lloc de treball per a algú més capaç que tu, que cada vegada que parles la cagues". "Si Ana Rosa Quintana neix més tonta, neix càntir", opina @Presonumero9. "Gran nivell de periodisme", afegeix @gemmacabot. "Ana Rosa Quintana és dolenta amb avarícia", afegeix @susojamacuco.

Hi ha qui aprofita per apuntar a més d'un objectiu i carregar contra la situació general del país. "A Espanya no sobren funcionaris, el que sobren són persones com Ana Rosa Quintana, Ana Mato, Mariló Montero, Wert, Rouco Varela", tuiteja @JoBadajoz. "No m'estranya que al nord d'Europa ens prenguin per dropos. Ana Rosa Quintana aixecant Espanya cada matí", apunta @angel_gomis.

Resposta de la presentadora

Notícies relacionades

També hi ha qui intenta treure ferro a l'assumpte i desdramatitzar. "Molt de parlar però jo veig els bars ben plens", diu @bbarreiro91. "¿Qui és Ana Rosa Quintana? ¿Master a Harvard en educació infantil? Ah, una presentadora de TV. Estem salvats", diu amb ironia @Trabaconjovenes.

Són només alguns dels comentaris amb què Quintana ha esmorzat aquest matí. Per a tots ells, la presentadora ha tuitejat un altre comentari: "'Quina barbaritat! Tots horroritzats i jo dormint per llevar-me a les 5.45".