El desenllaç d'una ficció de culte

L'episodi 100 acaba avui amb els misteris de 'Fringe'

C+ Acción emet avui el final de la sèrie alhora que als EUA

Una escena de la sèrie, que actualment emet Fox.

Una escena de la sèrie, que actualment emet Fox. / FOX

1
Es llegeix en minuts
JUAN MANUEL FREIRE
BARCELONA

Sembla que va ser ahir, però ja han passat més de 4 anys des que la sèrieFringe(Al límite) assaltés les pantalles de televisió amb el seu encreuament creatiu de ciència-ficció i drama.

El que en principi semblava unExpediente Xper als nous temps es va revelar, a poc a poc, com una cosa diferent: una complexa, ambiciosa història de ciència, conspiració i invasió que jugava, a més, amb els sentiments més profunds.

No podia ser d'una altra manera si tenim en compte que un dels creadors és J. J. Abrams (un dels autors de la famosa sèriePerdidos), sempre a punt per donar a les ficcions més impossibles el pes de les emocions més reconeixibles.

Notícies relacionades

Després de cinc temporades, el viatge (ara guerra) interdimensional deFringeestà a punt d'arribar a la seva conclusió. Avui s'emet als EUA el final definitiu de dues hores de la sèrie, el capítol 100, el 13 d'aquesta cinquena entrega. I aquesta nit, a la mateixa hora que als EUA (a les 2.10 de la matinada), en podrem veure el desenllaç a Canal+ Acción. Una iniciativa lloable de la qual moltes cadenes podrien prendre nota.

Això sí, el tràiler d'aquest últim capítol promet grans emocions: hi haurà acció, referències al passat (reapareix la droga Cortexiphan) i, sobretot, llàgrimes de quasi tots els personatges. És el final.