Secció recomanada per

Assistent virtual

L’Alexa d’Amazon pateix una caiguda generalitzada a Espanya i altres països

El punt àlgid de la caiguda va tenir lloc cap a les 9.30 hores, però poc després es va anar recuperant la normalitat

L’Alexa d’Amazon pateix una caiguda generalitzada a Espanya i altres països
1
Es llegeix en minuts

L’assistent virtual d’Amazon, Alexa, ha patit una caiguda generalitzada del seu servei en diversos països, com Espanya, Alemanya i Itàlia, aquest divendres al matí.

L’error en el funcionament ha sigut confirmat per la companyia, que ha respost a través del seu compte de Twitter Amazon Help a alguns dels afectats, que assenyalaven que Alexa tenia problemes per entendre les seves peticions.

«El nostre departament tècnic ja està treballant per solucionar el problema, moltes gràcies per informar-nos-en», es pot llegir a la publicació d’Amazon en aquesta xarxa social.

Les queixes han sigut recolzades pels comentaris d’altres usuaris a la pàgina web DownDectector, especialitzada a analitzar i informar de problemes de funcionament en aquestes plataformes.

Les incidències reportades en països com Espanya, els Estats Units, Itàlia, Alemanya i l’Índia indiquen que el punt més àlgid de la caiguda ha sigut sobre les 9:30 hores (hora espanyola peninsular).

Notícies relacionades

No obstant, després d’aquestes tasques de manteniment, Amazon ha actualitzat l’estat dels seus serveis a la seva pàgina web, on s’assegura que tornen a funcionar amb normalitat.

Convé recordar que Alexa funciona en tots els altaveus intel·ligents de la marca, Amazon Echo, i s’integra a altres equips compatibles com electrodomèstics, televisors i rellotges.