Secció recomanada per

PRODUCTES SOSTENIBLES

realme anuncia el mòbil GT 2 Pro fet de polímer biològic

El dispositiu serà la segona versió de la seva sèrie GT, i s’ha realitzat en col·laboració amb l’enginyer industrial Naoto Fukasawa

realme anuncia el mòbil GT 2 Pro fet de polímer biològic
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’a marca de smartphones realme acaba de revelar el disseny que seguirà la segona versió de la seva sèrie GT, realitzat en col·laboració amb Naoto Fukasawa. En concret s’ha mostrat com serà el model GT 2 Pro, amb disseny inspirat en el paper i que serà el primer terminal del mercat elaborat amb polímer biològic.

Per a la renovació de la gamma GT, l’estudi de disseny de la marca s’ha associat amb Naoto Fukasawa creant el Paper Tech Master Design, amb el qual han volgut aconseguir un disseny de producte sostenible, i amb el concepte de paper com a inspiració principal. El resultat és la combinació de funcionalitat i sostenibilitat, en un producte tecnològicament i estèticament molt avançat.

Notícies relacionades

Responent a un posicionament de vaixell insígnia premium, el GT 2 Pro inspirat en la textura del paper, representa la neteja i la lleugeresa d’aquest. Naoto Fukasawa ha utilitzat aquesta conceptualització per traslladar les qualitats i la bellesa del paper al mòbil.

La diferenciació quant a disseny és essencial per als dispositius de realme, entenent que l’estil i la sostenibilitat no tenen per què ser excloents.

Temes:

Mòbils +Digital