Secció recomanada per

Xarxes socials

La nova funcionalitat de Twitter: subtítols automàtics en els vídeos

El castellà i el català, en la llista de 30 idiomes amb els quals la plataforma prova la funció

La nova funcionalitat de Twitter: subtítols automàtics en els vídeos
1
Es llegeix en minuts

Twitter ha anunciat aquest dimarts l’arribada de la nova funció de subtítols automàtics als vídeos de la plataforma, als quals s’afegiran les transcripcions de text traduïdes a 30 idiomes diferents, entre els quals l’espanyol i el català.

La funció de subtítols automàtics de vídeo de Twitter està disponible a tot el món per als usuaris de la xarxa social a la web i en les seves aplicacions per a mòbils amb sistemes operatius iOS i Android, com ha confirmat Twitter en un comunicat remès a Europa Press.

Amb aquesta nova actualització, els nous vídeos pujats a la plataforma es transcriuran automàticament. Això permetrà que els ‘tuits’ en vídeo siguin més accessibles i oferirà «més comoditat als usuaris a l’hora de reproduir els vídeos a la plataforma sense importar on siguin».

Aquesta característica està disponible des d’aquest dimarts en més de 30 idiomes diferents, incloent-hi el castellà i el català.

Notícies relacionades

La companyia explica que en la versió web els usuaris tenen l’opció de desactivar o activar la visualització de subtítols automàtics en els vídeos amb el botó ‘CC’, mentre que en la versió mòbil els vídeos silenciats mostraran automàticament els subtítols, i per poder mantenir-los activats, caldrà canviar la configuració d’accessibilitat del dispositiu.

La funcionalitat se suma a altres esforços de Twitter per fer que la plataforma sigui més accessible, com la creació de dos equips interns centrats a ampliar i reforçar l’accessibilitat a Twitter, la introducció de subtítols per als tuits de veu i per a l’àudio en els Spaces, així com les etiquetes d’accessibilitat.

Temes:

Twitter Català