El ‘smartwatch’ que està eclipsant Instagram només costa 39,90 €

El ‘smartwatch’ que està eclipsant Instagram només costa 39,90 €
2
Es llegeix en minuts

Els ‘smartwatches’ s’han convertit en el complement preferit dels ‘influencers’. La manera més ‘trendy’ de combinar els millors ‘looks’ amb l’última novetat en tecnologia. 

Avui venim a parlar del model del que tot Instagram parla: ECLIPSE de Ksix. Un rellotge que es defineix a si mateix de forma clara i concisa: «Pantalla 100% rodona i disseny elegant». La nova tendència a Instagram que està acumulant més ‘likes’ que cap i que només costa 39,90 €.

‘Influencers’ com Tania Borg @borg_91 i la seva parella @jaly_91, l’han inclòs en les seves rutines d’entrenament, tal com ho mostren en el seu dia a dia en cada un dels seus canals d’Instagram.

Ara en oferta per només 39,90 €

Ara en oferta per només 39,90 €Aquest ‘smartwatch’ de la marca Ksix s’ha convertit en un dels productes estrella de la marca, no només per la seva espectacular pantalla multitàctil d’1,28 polzades, sinó també per la seva increïble baixada de preu: 39,90 € (abans 59,90 €). 

L’ECLIPSE ofereix les millors prestacions que pot oferir un ‘smartwatch’ d’aquesta gamma i és perfecte per a totes aquelles persones que busquen un rellotge que controli la seva salut i la seva activitat les 24 hores del dia. 

L’‘smartwatch’ més ‘fit’

L’‘smartwatch’ més ‘fit’Els vuit modes d’esport (futbol, bàsquet, bàdminton, natació, ‘running’, passeig, corda i bici) que ofereix l’ECLIPSE l’han convertit en el company d’entrenament preferit dels instagramers ‘fit’, perquè poden controlar el ritme cardíac, la pressió sanguínia o consultar les calories cremades en cada sessió esportiva.

Aquest rellotge intel·ligent amb set dies d’autonomia també permet portar un monitoratge del son per aconseguir un son de qualitat i un millor descans en el nostre dia a dia, un aspecte molt valorat per les estrelles d’internet.

Compatible amb el mòbil

Compatible amb el mòbilLa seva tecnologia Bluetooth 5.2 permet sincronitzar-lo directament amb qualsevol ‘smartphone’ o iPhone gràcies a l’‘app’ Da Fit, de manera que totes les alertes de missatges i trucades arribaran directament al rellotge. A més, permet controlar la reproducció de la música.

Però l’ECLIPSE és molt més que això. També és personalització. No només perquè ofereix dues opcions de colors (negre i rosa), sinó també dona l’oportunitat de personalitzar la pantalla amb els diferents temes adaptats a diferents moments i dates assenyalades.

Molt més que un rellotge intel·ligent 

Molt més que un rellotge intel·ligent Un rellotge que s’adapta al dia a dia de cada persona que a més és submergible fins a 1 metre de profunditat durant 30 minuts gràcies a la seva protecció IP67.

Notícies relacionades

A més, ofereix funcions extra per activar el cos o simplement divertir-se, com són jocs, alertes de moviment, avisos d’hidratació i molt més. Un ‘smartwatch’ pensat per sentir-se viu.

Aconsegueix ara l’ECLIPSE dels ‘smartwatches’ al millor preu. Només per 39,90 € per temps limitat.