Secció recomanada per

Comunitats, la funció de WhatsApp per ampliar els grups de xat

Comunitats, la funció de WhatsApp per ampliar els grups de xat
1
Es llegeix en minuts

A més de les recents novetats que ha incorporat Whatsapp, l’aplicació de missatgeria instantània de Facebook treballa en el desenvolupament d’una nova característica coneguda com a Comunitat (‘community’, en anglès), amb funcions que amplien els actuals grups de xat.

Tot i que es desconeix el seu funcionament, se suposa que les ‘comunitats’ de Whatsapp seran grups afins que es congregaran dins d’un grup més gran, segons informacions del portal XDA Developers.

Compartir enllaços

Segons la descripció de XDA Developers, les línies de codi mostren que els usuaris poden crear comunitats, afegir-s’hi, compartir enllaços per unir-se amb altres persones i editar la descripció o la informació.

El portal especialitzat en Whatsapp WABetaInfo, per la seva banda, assegura que una comunitat és «un nou lloc on els administradors tenen més control sobre els grups de WhatsApp, principalment per agrupar altres grups». Dit de manera més senzilla, les comunitats de WhatsApp seran grups dins de grups.

L’única diferència a nivell visual entre un grup normal i una comunitat és que la icona d’aquesta última és quadrada amb les cantonades arrodonides, segons una imatge distribuïda per WABetaInfo.

Notícies relacionades

El funcionament és senzill: les comunitats podran ser grups més grans i els usuaris d’aquestes comunitats podran rebre missatges d’una temàtica concreta, però no podran escriure missatges. D’aquesta manera, les comunitats podran tenir centenars o milers de persones en una d’aquestes comunitats i, per tant, una forma més senzilla d’enviar missatges a moltes persones alhora, més que com ho podríem fer amb un grup tradicional.

Les comunitats de Whatsapp coexistiran amb els actuals grups de xat de la plataforma, ja que existeixen línies de codi que fan referència a les dues funcions i que funcionen en conjunt.