Secció recomanada per

Tecnologia

¿Quines són les sis noves funcions de WhatsApp?

  • L’aplicació de missatgeria instantània canvia de nom i incorpora millores que la fan molt més eficaç, ràpida i còmoda per als seus usuaris

¿Quines són les sis noves funcions de WhatsApp?
3
Es llegeix en minuts

L’aplicació de missatgeria WhatsApp torna a sorprendre amb noves actualitzacions per millorar l’experiència de tots els seus usuaris. La plataforma va passar fa uns dies a formar part de Metavers, per la qual cosa el seu nom ara és WhatsApp from Meta. Aquesta denominació és obra del seu propietari Mark Zuckerberg, i ho ha fet amb l’objectiu que totes les seves marques puguin ser dins d’un mateix ecosistema.

La plataforma ha aprofitat aquest canvi per informar, a través del seu perfil de Twitter, d’algunes de les funcions que la converteixen en una aplicació de missatgeria més competent i còmoda.

Aquestes són les sis modificacions principals:

Vista prèvia dels enllaços:

La primera funció ofereix als usuaris que puguin tenir una visualització prèvia del contingut que els enviïn i que no sigui necessari entrar a l’enllaç per conèixer el context, ja que els enllaços s’han millorat tenint més espai a la pantalla. Aquesta nova funció permet conèixer el context d’una manera més ràpida i eficaç.

Editor d’arxius a la web:

Amb aquesta funció els usuaris ja no han de recórrer a altres aplicacions o als seus telèfons mòbils per editar les fotografies, com feien fins fa poc, sinó que ho poden fer directament des de la plataforma web. Amb la nova actualització de l’aplicació, els internautes poden enviar ‘stickers’ i modificar les imatges afegint-los text, tallant-les i girant-les des dels dispositius d’escriptori.

Suggeriment de ‘stickers’

Des que els ‘stickers’ van aparèixer a WhatsApp, una gran quantitat de persones els han utilitzat per acompanyar un missatge o bé per respondre quan no sabien què dir amb paraules. Ara, amb la nova actualització, es pretén que l’aplicació sàpiga predir quin ‘sticker’ és l’adequat segons el missatge que es vulgui enviar (molt semblant al que ja passa amb els emojis). Però, tot i que es consideri que aquesta funció és pràctica, també es pot convertir en molesta.

Canvi de logo

Tot i que no sigui una funció pràctica, en l’actualització de l’aplicació hi ha un lleuger canvi i és que ara, cada vegada que entres, ja no apareix el nom de Facebook, sinó que ara es pot llegir WhatsApp from Meta. Això és pel canvi de companyia realitzat per Zuckerberg, que integra Instagram, Facebook, Messenger i Oculus.

Mode més fosc

El mode més fosc que presenta WhatsApp en l’actualització es podrà observar, sobretot, a les bombolles flotants a l’enviar un missatge. El color verd, que abans era molt més intens, ara presenta una tonalitat que s’assembla més al color gris. Ja feia mesos que WhatsApp anunciava una possible nova funció d’un mode fosc.

Missatges que desapareixen en 24 hores

Amb aquesta última actualització, els usuaris de WhatsApp tindran ara l’oportunitat de xatejar i que els seus missatges, ja siguin de text, documents, àudios o elements multimèdia, siguin eliminats una vegada transcorregudes 24 hores.

A més amb WhatApp Web...

Una altra actualització nova que s’ha fet amb WhatsApp Web és la de poder connectar-vos sense la necessitat que el vostre telèfon mòbil estigui operatiu.

Notícies relacionades

Anteriorment, perquè funcionés es necessitava que el mòbil estigués encès i connectat a la xarxa, però amb aquesta actualització (utilitzant l’última versió de WhatsApp per a iOS (2.21.211.2), la versió 2.2142.12 de WhatsApp Web i la versió 2.2140.12 de WhatsApp Desktop) ja és possible fer-ho amb el mòbil apagat.

A més, també existeix la possibilitat de fer trucades i videotrucades des de WhatsApp Web amb el mòbil fora de línia.

Temes:

Whatsapp