Secció recomanada per

NOVETATS APPLE

Comença la venda del nou Apple Watch Series 7

Des d’avui 15 d’octubre es pot comprar el Watch Series 7, l’últim rellotge intel·ligent d’Apple

Comença la venda del nou Apple Watch Series 7
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Avui s’inicia la venda de Watch Series 7 d’Apple, que, com va informar la marca en la seva presentació, incorpora una pantalla més gran que el predecessor i aporta més resistència, durabilitat, càrrega més ràpida, noves carcasses de colors d’alumini i l’actualitzat sistema operatiu watchOS 8. Cal destacar que el model integra la millor pantalla Always-On Retina que la firma ha desenvolupat fins ara.

Característiques de l’equip

El Series 7 té cantonades més suaus i rodones que els dispositius anteriors, i una pantalla amb vora reactiva que millora la visualització dels continguts. Els seus 1,7 mm de gruix i les vores més estretes maximitzen l’àrea de la pantalla, i compta amb una interfície d’usuari optimitzada per a la pantalla més gran, un nou teclat Qwerty, i dues esferes de rellotge noves: Contour i Modular Duo. La durada de la bateria és de 18 hores i es complementa amb una càrrega un 33% més ràpida.

Està disponible en dues mides d’esfera, 41 mm i 45 mm, amb un vidre frontal resistent a ratllades. És el primer Apple Watch amb certificació IP6X de resistència a la pols, i manté la de resistència a l’aigua WR502.

La versió de 41mm està disponible en colors Green Aluminium i Midnight Aluminium i la versió de 45mm en Vermell, Blue Aluminium i Midnight Aluminium.

 Eines destacades

Notícies relacionades

Per a la salut i la cura física integra un sensor cardíac elèctric i una ‘app’ d’electrocardiograma (ECG), així com un sensor i una ‘app’ d’oxigen en sang. Es disposa de nous tipus d’entrenament i més possibilitats a l’‘app’ Mindfulness.

El preu de l’aparell parteix dels 429 euros.