Secció recomanada per

Technics presenta els seus auriculars sense fil AZ60 i AZ40

Technics presenta els seus auriculars sense fil AZ60 i AZ40
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Technics acaba d’anunciar els seus auriculars totalment sense fil models EAH-AZ60 i els EAH-AZ40, caracteritzats per un nivell de so premium i per estar equipats amb tecnologies digitals que són capaces de gestionar un so envoltant malgrat la mida compacta del dispositiu.

Integren la funcionalitat JustMyVoice, que proporciona òptima qualitat de trucada. El sistema de captació recull activament la veu i redueix el soroll de l’entorn amb la tecnologia beamforming per aconseguir una trucada clara, fins i tot en espais sorollosos. En aquest sentit, el receptor únicament sent la veu del parlant, ja que es cancel·la el soroll de l’entorn i no es distorsiona la veu.

A aquesta funció se suma la tecnologia de cancel·lació de soroll, una qualitat d’àudio d’alta resolució amb Bluetooth i la tecnologia LDAC, disponible en el model AZ60, per aconseguir una gamma dinàmica de so amb una resposta ràpida d’alta definició. Aquest model compta amb un total de vuit micròfons als auriculars esquerre i dret, que exerceixen un paper destacat a l’hora de mantenir una conversa telefònica més còmoda i natural.

Característiques destacades

La peculiaritat de la tecnologia Dual Hybrid Noise Cancelling dels AZ60 és que captura tant el soroll exterior com l’interior dels auriculars. Quan es combina amb el processament digital i analògic, aquesta combinació crea millor rendiment de cancel·lació de soroll, adequat per bloquejar les distraccions, ja sigui en interiors o a l’exterior.

El vent és un dels principals factors que afecten la qualitat de les trucades. Per millorar el rendiment, Technics ha equipat els dos models amb tecnologia de reducció del soroll del vent. Utilitzen micròfons amb petits forats que s’instal·len a l’interior dels auriculars per minimitzar les vibracions causades per l’aire i facilitar la conversa.

Personalització

Estan equipats amb modes de so ambiental que poden configurar-se com a Ambient natural o Atenció. El primer captura tot el soroll de l’entorn, cosa que permet escoltar música o parlar per telèfon mentre presta atenció al que l’envolta. El mode Atenció emfatitza la veu humana contra la resta del soroll, ja que permet sentir millor les veus humanes en llocs sorollosos.

Disseny

El disseny del producte presenta una forma de gota que busca maximitzar el contacte amb el canal auditiu, per millorar l’ajust. Per aconseguir aquesta fixació també intervenen coixins de diferents talles. L’AZ60 inclou 7 talles de silicona, amb models de diferents profunditats, mentre que l’AZ40 inclou 4 talles.

Valors afegits

Tant el model AZ60 com l’AZ40 compten amb resistència a l’aigua partint de l’estàndard IPX4.

Integren una bateria de llarga durada. El model AZ60 pot arribar fins a 7 hores amb una sola càrrega amb l’ANC activat i fins a 24 hores amb una càrrega total a l’estoig compacte. L’AZ40 arriba a les 7,5 hores amb una càrrega i una càrrega total de fins a 25 hores a l’estoig. Els dos models poden reproduir música durant més de 70 minuts amb una connexió ràpida a l’electricitat de 15 minuts.

Aplicació mòbil

Notícies relacionades

Els auriculars es poden connectar amb l’aplicació Technics Audio Connect, que facilita l’aparellament, ajuda a adaptar la cancel·lació de soroll i els ajustos del mode de so. També permet trobar els auriculars si fos necessari.

Preu i disponibilitat

Els dos models estaran disponibles el pròxim mes d’octubre. L’AZ60 vindrà en plata i negre per uns 230 euros, i l’AZ40 en plata, negre i or rosa per uns 150 euros.

Temes:

Gadgets +Digital