Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Arriba al mercat el rellotge Watch 3, de Huawei

El dispositiu arriba en dues versions i amb capacitat eSIM, des d’uns 370 euros

Arriba al mercat el rellotge Watch 3, de Huawei
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Huawei va anunciar recentment el llançament de la sèrie Huawei Watch 3, composta per dos ‘smartwatches’ que executen HarmonyOS 2 i amb connectivitat independent, ja que integren servei d’eSIM, cosa que els converteix en un telèfon mòbil de canell.

Una de les característiques principals de Huawei Watch 3 i Watch 3 Pro és que suporten connectivitat 4G mitjançant compatibilitat amb eSIM i, per tant, permeten la connexió a internet o contestar missatges de text, entre altres funcions. Es poden fer trucades i fins i tot videotrucades (malgrat que el dispositiu no compta amb càmera integrada, es podrà veure la persona que truca) utilitzant el micròfon i altaveu, o aparellant-lo amb uns auriculars bluetooth, sense necessitat de comptar amb un telèfon mòbil. Per habilitar la eSIM és necessari tenir un codi QR que facilita l’operador, i la lectura del qual es realitza des de l’aplicació Huawei Salut a través de l’opció Gestió d’eSIM.

Aquesta prestació fa possible que a qualsevol escenari imaginable, d’interiors o exteriors, es poden fer trucades o videotrucades i disfrutar de connectivitat 4G, sense necessitat de portar cap més dispositiu que l’‘smartwatch’. Un altre valor destacat és la funció detecció de caiguda i anomenada SOS, que enviarà un SMS i contactarà amb els serveis d’emergència o amb el contacte d’emergència seleccionat per ser socorreguts. El dispositiu mostrarà també en pantalla la informació rellevant que l’usuari estableixi, com al·lèrgies o grup sanguini, afegint un plus de seguretat a l’assistència rebuda.

Notícies relacionades

Per millorar l’experiència d’ús es poden instal·lar aplicacions a través d’AppGallery, la plataforma oficial de distribució d’aplicacions de Huawei, per disfrutar, per exemple, de serveis de música en ‘streaming’ des de l’‘smartwatch’.

 Huawei Watch 3 ja està disponible al nostre mercat en les versions Active, Classic i Elit Edition per 369 €. Mentre que el model Pro arriba amb la versió Classic des de 449 €.