Secció recomanada per

NOVETATS

Així és la polsera intel·ligent Huawei Band 6, amb avenços per controlar la salut

El dispositiu integra noves funcions de control de l’estat físic i de l’exercici, i presenta una gran pantalla AMOLED

Així és la polsera intel·ligent Huawei Band 6, amb avenços per controlar la salut
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Huawei està immersa en una important renovació de gammes de producte. En wearables acaba d’anunciar la seva família de rellotges intel·ligents, el Watch 3 i el 3 Pro, caracteritzats per estar basats en el seu sistema HarmonyOS 2, i per disposar de connectivitat 4G, per utilitzar-los de manera independent del telèfon. Entre la nova oferta també hi ha nova la polsera Band 6, que gestiona molta informació i de manera completa, com els resultats del monitoratge de la salut (freqüència cardíaca, estrès, durada del son, control de SPO2, entre altres paràmetres), que s’actualitzen en temps real i podran consultar-se d’un sol cop d’ull.

Monitoratge continu

La concentració d’oxigen a la sang és un valor fisiològic del sistema respiratori i un dels signes que pot reflectir l’estat de subministrament d’oxigen del cos. Quan el nivell de SpO2 és inferior al 90%, es pot considerar com a saturació baixa d’oxigen a la sang, la qual cosa pot derivar en símptomes com fatiga, cansament, batecs cardíacs ràpids i falta d’energia. La Band 6 recull les possibles fluctuacions d’oxigen a la sang i avisa l’usuari quan aquestes baixin de manera significativa.

Seguiment de la qualitat del descans

El nou dispositiu de Huawei compta amb la funcionalitat TruSleep 2.0, una aplicació que monitora la qualitat del son per comprendre millor els seus ritmes, localitzar possibles problemes i posar-los solució al més aviat possible.

Detecció de problemes cardíacs

Notícies relacionades

Els ‘wearables’ intel·ligents han obert camí per a la detecció d’arrítmies, millorant eficaçment els punts més flacs del monitoratge tradicional. Band 6 compta amb la tecnologia de monitoratge de freqüència cardíaca TruSeen 4.0 que proporciona de manera contínua i precisa les dades recollides sobre freqüència cardíaca, ajudant a detectar possibles problemes.

Valors afegits

Tot i que els paràmetres citats anteriorment són importants, no són els únics que influeixen a l’hora de monitorar la salut. El control del cicle menstrual o el seguiment de l’estrès són també factors rellevants per als qui desitgen portar una vida més saludable, per a això el dispositiu integra l’aplicació TruRelax, que porta a terme un registre global i alerta de canvis importants.