Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER AL DIA A DIA

Bases de càrrega de disseny de Fresh ‘n Rebel

L’estació de càrrega sense fil de la firma ha arribat en format simple (per a un dispositiu) o doble (dos dispositius alhora), a partir d’uns 40 euros

Bases de càrrega de disseny de Fresh ‘n Rebel
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fresh ‘n Rebel, la marca que es va fundar a la ciutat holandesa de Rotterdam i on es dissenyen tots els seus productes, ha posat a disposició del mercat nous accessoris de càrrega sense fil. Així, a la família Base, que inclou les estacions de càrrega Qi1 sense fil Base i Base Duo, per carregar un o diversos dispositius, se sumen els MiniChargers que proporcionen càrrega de fins a 18 W en un format compacte i amb el disseny característic de la companyia. Aquests últims poden adquirir-se per uns 15 euros.

Dissenys originals

Els auriculars, altaveus, powerbanks i cables de Fresh’n Rebel estan pensats per complir la seva funció de manera eficaç, però també per satisfer les expectatives d’originalitat dels usuaris. Les noves bases destaquen per una zona superior feta amb tela embuatada que no fa malbé els dispositius, per les vores arrodonides, les potes de goma que aconsegueixen que no llisquin i pels tons d’acabat que encaixen en diferents ambients.

Les bases de càrrega, ara que molts dispositius són compatibles amb el sistema Qi experimenten una singular demanda per la comoditat que aporten en l’ús quotidià, ja que és suficient amb col·locar l’smartphone o els auriculars al coixí i retirar-los quan es necessiten. Amb Base Duo fins i tot es pot carregar un altre dispositiu al costat del mòbil. No importa a quin lloc del coixí es col·loqui el dispositiu, sempre es carrega.

Valors en ús

Tant Base com Base Duo tenen una etiqueta de cuir vegà amb el logotip de Fresh ‘n Rebel i potes de goma per assegurar-se que l’equip no es mogui. Els llums led difusos i orientats cap a baix no molestaran, però indiquen discretament el que es necessita saber.

Els dos dispositius protegeixen de sobrecorrent, sobrecàrrega, sobreescalfament i curtcircuit mentre carreguen altres equips. Els coixins també compten amb detecció d’objectes estranys, cosa que significa que reconeixen un altre objecte si es col·loca accidentalment allà. Base Duo compta amb cinc bobines repartides en el seu interior, perquè no calgui preocupar-se sobre en quina posició i angle es col·loquen els aparells que cal carregar. El punt diferenciador d’aquesta base és el seu acabat, amb un recobriment tèxtil combinat amb pell sintètica, i la seva connexió és USB-C, que admet fins a 18 W, amb la qual cosa supera àmpliament els 5 W estàndard. Es pot utilitzar qualsevol adaptador de corrent per connectar aquesta base, però Fresh ‘n Rebel també ha llançat el seu propi adaptador a joc.

Capacitat d’elecció i possibilitats

Els coixins de càrrega sense fil estan disponibles en 6 colors. L’adaptador i el cable inclosos venen en el mateix color.

Notícies relacionades

D’altra banda, els nous Mini Chargers permeten completar el conjunt d’accessoris de càrrega: amb potència de fins a 18 W amb USB-C, carreguen ràpidament qualsevol dispositiu amb seguretat. Amb un aspecte compacte, són accessoris adequats dins i fora de casa. Es poden comprar en pack amb els cables de Fresh ‘n Rebel per barrejar i combinar al gust més personal.

Preus i versions

Base i Base Duo estan disponibles per 39,99 € i 69,99 € PVP, respectivament. Els MiniChargers estan disponibles des de 14,99 € PVP. Tots arriben en sis colors: Dusty Pink, MistyMint, Ruby Red, Petrol Blue, Ice Grey i Storm Grey. Tant l’adaptador com el cable venen inclosos a la caixa i són del mateix color que el carregador. 

Temes:

Gadgets +Digital