Secció recomanada per

AVUI A LA VENDA

Amazon anuncia nous Fire TV Stick, Fire TV Stick Lite, i llança el Fire TV Cube

El gegant de comerç electrònic inicia la venda de tres versions de Fire TV, per cobrir diferents necessitats i amb models des d'uns 30 euros

fire-tv-cube

fire-tv-cube

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amazon anuncia la disponibilitat de la nova generació de Fire TV Stick, el nou Fire TV Stick Lite, i el Fire TV Cube, un reproductor multimèdia de streaming en 4K Ultra HD amb Alexa.

‘Ens apassiona crear experiències perquè els nostres clients disfrutin encara més del millor de l’entreteniment, ha afirmat Eric Saarnio, vicepresident d’Amazon Devices EU. ‘Amb el Fire TV Cube, ara els clients d’Espanya poden controlar la seva experiència d’entreteniment i veure tant la TV com les pel·lícules que més els interessin, tot amb mans lliures’.

Fire TV Stick, un 50% més potent 

Fire TV Stick de nova generació compta amb un processador de quatre nuclis d’1,7 GHz millorat que el fa un 50% més potent, utilitzant un 50% menys d’energia. Ofereix una reproducció més ràpida en 1080p a 60fps amb compatibilitat HDR. La wifi de doble banda i doble antena és compatible amb xarxes de 5 GHz per aconseguir una reproducció més estable i una pèrdua de connexió menor. És compatible amb Dolby Atmos i compta amb un comandament per veu Alexa amb botons específics d’encesa, volum i silenci per al control de televisors, barres de so i receptors AV compatibles. El seu preu és de 39,99  euros.

Fire TV Stick Lite, menys de 30 euros 

El Fire TV Stick Lite és una manera més assequible d’accedir a contingut en streaming en Full HD. És un 50% més potent que l’anterior generació, compatible amb HDR i ve amb comandament per veu Alexa Lite.

Fire TV Cube arriba al nostre mercat 

Amb un processador hexa-core potent, el Fire TV Cube ofereix accés a continguts Dolby Vision i 4K Ultra HD fins a 60 fps. És compatible amb HDR incloent Dolby Vision i HDR 10+, així com amb Dolby Atmos.

Com a novetat integra un avantguardista reconeixement de veu de llarg abast basat a vuit micròfons i a la seva avançada tecnologia de formació de fas que combina els senyals dels micròfons individuals per suprimir el soroll, la reverberació i el contingut que s’està reproduint en aquell moment per assegurar que Alexa escolti clarament les peticions, tot i que estigui ubicada al costat del televisor. Al combinar-se amb el potent processador és possible buscar, reproduir i navegar utilitzant únicament la veu. 

Notícies relacionades

Utilitza tecnologia infraroja multidireccional, protocols basats en el Cloud i HDMI CEC que, al combinar-se amb Alexa, permeten controlar el televisor, barra de so, receptor A/V i altres dispositius de Llar Digital compatibles. 

Preus

El nou Fire TV Stick costa 39,99 €; el Fire TV Stick Lite té un preu de  29,99 € i el Fire TV Cube està disponible  per 119,99 €.